Horoscop Decembrie 2015: Daruri neaşteptate pentru Berbec, Capricorn şi…

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna decembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
20 nov. 2015, 12:06
Horoscop Decembrie 2015: Daruri neaşteptate pentru Berbec, Capricorn şi…

Berbec

Berbecul este una dintre cele mai norocoase zodii în luna decembrie. Circumstante favorabile îi vor ajuta pe acesti nativi sa reuseasca lucruri la care abia îndrazneau sa viseze. Cheia succesului consta în acte de eroism asa ca îndrazneste, risca si vei câstiga!

Citeşte şi  Horoscop sexual DECEMBRIE 2015: Săgetătorii primesc dovezi de iubire DE NEUITAT

Pe plan profesiona, Berbecul va avea parte numai de evenimente fericite si încurajatoare. Astrele sunt din nou de partea ta si norocul s-a întors si el la tine. În luna decembrie se iveste o sansa unica de a schimba lucrurile în bine. Daca ai propria afacere, nu ar strica sa fii mai atenta la detalii în aceasta perioada. Precautia te va scuti de multe batai de cap.

În ceea ce priveste viata amoroasa, o multime de surprize îti pregatesc astrele. Partenerul de viata e mai atent la nevoile tale si totul apra nsa decurga asa cum visai de ceva vreme. Revelionul e recomandat sa îl petreci alaturi de prietenii care ti-au fost alaturi în toata perioada grea prin care ai trecut.

Taur

Si Taurii vor avea o luna buna chiar daca se vor ivi mici probleme care le vor umbri, pret de câteva momente, fericirea. Lasa-te cuprinsa de spiritul sarbatoilor d iarna, ofera o mâna de ajutor cui are nevoie si lasa-te, la rândul tau, ajutata daca este necesar.

Citeşte şi  HOROSCOP DECEMBRIE: Zodia care va marca destinul TUTUROR în această lună

Pe plan profesional, Taurul va reusi sa rezolve toate problemele si va duce la bun sfârsit tot ce îsi propune. E momentul oportun sa speculezi si sa ceri o marire de salariu la care te gândesti de ceva vreme. Daca ai propria afacere, ar trebui sa te gândesti la metodele prin care te poti extinde. Concurenta este în continua dezvoltare si nu ai vrea sa piezi teren.

În ceea ce priveste viata sentimentala, luna decembrie este una aparent armonioasa. Totusi, îti dai seama ca e momentul sa faci anumite schimbari pentru bine relatiei, chiar daca îti va fi foarte greu. Fii foarte atenta la lucrurile pe care le spui si le faci în data de 26 decembrie. Fii sincera si nu îi lasa pe cei din jur sa se implice.

Gemeni

Luna decembrie va fi pentru Gemeni exact aşa cum îşi doresc ei. Aşadar, dacă eşti negativistă vei atrage numai lucruri neplăcute, în timp ce optimismul îţi va aduce numai lucruri bune. Încearcă, în luna cadouilor, să şi oferi, nu doar să aştepţi să primeşti.

Citeşte şi  Horoscop tiganesc DECEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele

Pe plan profesional, Gemenii nu vor avea prea mult noroc în decembrie. Nu trebuie să te gândeşti că ţine de ghinion ci, din contră, trebuie să fii conştientă de faptul că norocul şi-l face omul şi cu mâna sa. Dacă ai propria afacere, trebuie să ai mare grijă când şi ce contracte semnezi. Nu te lăsa luată de val şi nu lua decizii de moment, pe care le vei regreta apoi.

Pe plan sentimental, luna decembrie nu le va da bătăi de cap Gemenilor. Mai mult decât atât, ai toate şansele de a obţine ce îţi doreşti de la partener în această perioadă. Nu te lăsa infleunţată de ceea ce spun ce din jur. Tu ştii cel mai bine ce e bine pentru tine şi nu trebuie să pici în nicio capcană.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.