Horoscop dragoste: cele mai geloase zodii din zodiac. Nu pot trece peste infidelitate

Afla care sunt cele mai geloase zodii si daca te numeri printre ele. Iata ce spun astrele despre acest subiect destul de sensibil.

17 apr. 2018, 08:37
Horoscop dragoste: cele mai geloase zodii din zodiac. Nu pot trece peste infidelitate

Semnele de apa sunt considerate cele mai geloase din zodiac. Racii, Scorpionii si Pestii fac destul de des crize de gelozie.

Nativii din Rac si Scorpion nu obisnuiesc sa isi arate sentimentele sau sa vorbeasca despre ceea ce simt, insa vor izbucni atunci cand te astepti mai putin.

In schimb, Pestii sunt foarte gelosi, insa pot ierta cu usurinta.

Zodiile de foc se afla la polul opus. Berbecii, Leii si Sagetatorii au foarte mare incredere in ei. Din acest motiv nu isi fac griji in privinta partenerului de viata. Acesti nativi nu stiu ce este gelozia. Sagetatorii sunt constienti de cat de importanta este intimitatea partenerului de cuplu si din acest motiv crizele de gelozie nu isi au rostul.

Pentru Berbeci si Lei este foarte importanta sinceritatea in relatie, iar din acest motiv sunt putin gelosi. Pentru ei, infidelitatea partenerului reprezinta sfarsitul relatiei.

La zodiile pe pamant, lucrurile stau putin diferit. Gelozia nu apare neaparat din cauza sentimentelor profunde de iubire, ci la nivelul posesiunii. Taurii nu vor ca ceva ce le apartine sa fie atins si de altcineva. Fecioarele si Capricornii sunt foarte suspiciosi si mult mai posesivi decat Taurii. Acestia isi doresc ca partenerii de cuplu sa le ofere si sa fie alaturi de ei, asa cum si ei, la randul lor, o fac. Nu pot ierta infidelitatea.