Horoscop dragoste săptămâna 4-10 iunie. Comunicare defectuoasă şi rost de ceartă în cuplu. Vezi zodiile afectate!

Horoscop dragoste. Saptamana 4-10 iunie se afla inca sub influentele Lunii pline din Sagetator, dar nu scapa nici de influenta Lunii noi din 13 iunie. In plus, au loc patru tranzite complexe care pot afecta zona comuncarii, pot pune la incercare relatiile, pot duce la manipulare, conflicte, confuzii, suspiciuni, insecuritate.

03 iun. 2018, 20:08
Horoscop dragoste săptămâna 4-10 iunie. Comunicare defectuoasă şi rost de ceartă în cuplu. Vezi zodiile afectate!

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 4-10 iunie, in plan amoros.

Horoscop dragoste Berbec

O perioada de satisfactie emotionala desavarsita si armonie in relatiile cu persoanele de sex opus. Te simti relaxat, lipsit de griji, in care te rasfeti din toate punctele de vedere. Daca nu ai o comunicare buna cu partenerul de viata, relatia se poate inrautati.

Horoscop dragoste Taur

Comunicarea cu partenerul de cuplu sau cu prietenii este critica. Invata sa ii asculti pe ceilalti si sa inveti de la ei. Poti cere sfatul unui consilier marital daca relatia este pe butuci. Ai nevoie de sfatul altora.

Horoscop dragoste Gemeni

Esti tentat sa cheltui mai mult decat iti permiti, iar apoi sa suporti consecintele extravagantelor tale. Pot aparea conflicte in cuplu din cauza cheltuielilor facute fara discernamant. Fii chibzuit cu banii familiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.