Horoscop: Frica ta ascunsă, în funcţie de zodie

Descoperă cele mai ascunse temeri ale zodiei tale şi află cum să scapi de ele cât mai repede posibil!

RomaniaTV.net
14 dec. 2016, 08:38
Horoscop: Frica ta ascunsă, în funcţie de zodie

Săgetător

Săgetătorului îi este frică de spaţiile închise. Acest nativ este un explorator înnăscut, însă în natură. Săgetătorului îi este mare teamă de spaţiile închise, iar responsabilităţile zilnice îl fac să se simtă limitat, mai ales cele legate de bani. Nimic nu îi sperie mai mult decât obstacolele în calea libertăţii lor.

Capricorn

Capricornilor le e frică de eşec. Aceştia sunt afacerişti înnăscuţi, de aceea sunt dependenţi de muncă, dar şi de rezultate. Cu cât urcă spre succes, cu atât teama de a nu cădea este mai mare. De multe ori, aceste temeri îi va motiva să reuşească în tot ceea ce şi-au propus, însă îi va măcina pe interior.

Citeşte şi  Horoscop: Cum ştii că îţi ascunde ceva în funcţie de zodie

Vărsător

Vărsătorului îi este frică de instituţionalizare. Acest nativ nu urăşte nimic mai mult pe lume decât şcoala, spitalele sau căsătoria. El vede toate aceste instituţii ca pe o închisoare şi urăşte ideea de a gândi în grup. Este atât de original încât va prefera să stea singur dacă nu poate să îşi urmeze liniştit propriile gânduri.

Peşti

Nativului din Peşti îi este frică de responsabilităţi. Un Peşte nu va ajunge niciodată să fie suficient de matur astfel încât lumea să se poată baza pe el. El fuge de reguli şi de asumări şi de cele mai multe ori trăieşte în lumea lui, una nu tocmai indicată şi corectă. Se refugiază de cele mai multe ori în activităţi ilegale şi doar cu ajutorul unor programe speciale va reuşi să se pună pe picioare.

Citeşte continuarea pe eva.ro