Horoscop: Iată care sunt cumpenele tale din săptămâna 15-21 august

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

RomaniaTV.net
12 aug. 2016, 07:26
Horoscop: Iată care sunt cumpenele tale din săptămâna 15-21 august

Leu

Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, ci din contră vei simţi mici îmbunătăţiri pe toate planurile vieţii tale. Se anunţă veşti bune în special în sectorul financiar, unde vei cunoaşte în sfârşit cum e să trăieşti fără griji. Nici cu dragostea nu stai rău şi totul pare că funcţionează de la sine.

Fecioara

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei avea parte de numeroase neplăceri din cauza banilor. Nu eşti mulţumită cu ceea ce câştigi, însă nici nu ai curaj să deschizi acest subiect atât de sensibil pentur tine. Aştepţi ca totul să îţi pice din cer şi până atunci acumulezi o mulţime de frustrări.

Citeşte şi  Horoscop: Ce e Luna Neagră şi cum îţi influenţează destinul, în funcţie de zodia ta

Balanta

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită, însă nici nu se pune problema unor tragedii. Pe plan sentimental ai discuţii cu partenerul de viaţă din cauza faptului că l-ai ignorat cam mult în ultima perioadă, lucru care se poate rezolva dacă te concentrezi mai mult pe el. Cu banii stai bine, însă eşti din ce în ce mai obosită din cauza volumului mare de activităţi.

Scorpion

Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, însă vei trece prin încercări grele pe plan profesional. Dacă nu munceşti cu devotament, cu siguranţă vei fi sancţionată în cel mai scurt timp posibil. Şi chiar dacă veniturile nu îţi vor fi afectate pentru moment, este doar o chestiune de timp până ce superiorii tăi îţi vor tăia din porţie din cauză că nu mai au încredere în tine.

Citeşte mai mult pe eva.ro