HOROSCOP: Iubitul perfect pentru fiecare zodie

Atunci când îți alegi un partener de viață, e bine să fii atentă și la semnul zodiacal,  nu doar la calitățile pe care vrea el să ți le arate. Dacă vrei să găsești dragostea din prima, află care este cel mai bun iubit în funcție de zodia ta. 

20 iun. 2017, 08:39
HOROSCOP: Iubitul perfect pentru fiecare zodie

Berbec

Ești o fire puternică și încrezătoare în forțele tale  proprii și nu îți place să îți spună cineva ce să faci. Ești o femeie independentă, care nu se lasă cucerită așa ușor. Iubitul perfect pentru tine este nativul Rac deoarece te va face să te îndrăgostești de el cât ai clipi. Protector și idealist, el te va cere imediat de nevastă. În schimb, nu te întâlni cu un nativ Leu, care e mult prea dominator pentru tine.

Taur

Iubești confortul și plăcerile vieții, așa că iubitul tău trebuie să te răsfețe cu tot ce e mai bun. Partenerul ideal pentru tine este nativul Taur deoarece este o conexiune aparte între voi doi și vă înțelegeți perfect trăirile. Dacă nu vrei să fii dezamăgită, evită nativii Leu, care sunt prea concentrați pe propria persoană și nu pe nevoile tale sentimentale.

Află cu ce zodii sunt compatibile in iubire restul nativilor pe clickpentrufemei.ro.