Horoscop: Lucrurile pe care şi le doresc bărbaţii de la femei, în funcţie de zodie

Fiecare persoană are dorințe ascunse și dorințe, însă nu toată lumea vorbește despre ele cu partenerul de viață. Astrele ne dezvăluie care sunt dorințele bărbaților în materie de femei. Iată ce-și doresc bărbații de la partenerele lor, în funcție de zodie. Tu le știai?

18 feb. 2018, 07:08
Horoscop: Lucrurile pe care şi le doresc bărbaţii de la femei, în funcţie de zodie

BERBEC: Acești nativi vor ca partenera lor să fie o femeie independentă și să îi domine în dormitor. Le plac femeile fără inhibiții.

TAUR: Taurii caută o femeie care să exprime feminitate, să fie amuzantă și iubitoare.

GEMENI: Nativii născuți sub semnul zodiacal al gemenilor iubesc femeile inteligente și pozitive pentru că alături de ele nu se plictisesc niciodată.

RAC: Acești bărbați vor o femeie care să fie o soție și o mamă exemplară pentru că pentru ei familia înseamnă totul. De asemenea, vor o femeie iubitoare și grijulie.

LEU: Leii caută femeia ideală și aceasta trebuie să aibă anumite calități, dar cel mai important lucru pentru ei este să îi ridice în slăvi.

FECIOARĂ: Bărbații fecioară vor ca femeia pe care o au alături să fie sociabilă și deschisă.

BALANȚĂ: Balanțele vor o femeie calmă și liniștită pentru că sunt ele destul de energice și ar fi un haos total. De asemenea, își doresc o femeie echilibrată cu principii solide de viață.

SCORPION: Acești nativi preferă femeile emoționale și cărora le place aventura. Vor să aibă parte de atenție și de căldură în relație.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii vor o parteneră energică și activă pentru că le place aventura. totodată, iubesc femeile care vor să se distreze.

CAPRICORN: Nativii din capricorn vor o femeie rațională și extrem de muncitoare. De asemenea, capricornii iubesc femeile independente.

VĂRSĂTOR: Acești nativi iubesc femeile atractive și spontane pentru că vor să trăiască fiecare moment la intensitate maximă.

PEȘTINativii născuți sub semnul zodiacal al peștilor vor o parteneră creativă în dormitor, încrezătoare. Vor o femeie alături de care să nu se plictisească și care să le mențină treaz interesul.