HOROSCOP LUNAR APRILIE 2015

Iata ce va rezerva astrele pentru luna aprilie 2015.

31 mart. 2015, 20:15
HOROSCOP LUNAR APRILIE 2015

Berbec

Foarte importantă este relaționarea cu ceilalți, pe tot parcursul lunii. În preajma datei de 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, creând efecte în relațiile cu partenerul tău de viață și colaboratorii. Practic este vorba despre finalul unei etape, fie de lucru în cadrul unei echipe profesionale, fie de conviețuire cu un partener de viață. Gândește-te pe îndelete cum stau lucrurile în segmentul partenerial și apoi decide în consecință. Efectele deciziilor și acțiunilor din perioada lunii aprilie se vor simți pe mulți ani de acum încolo. Evită tendința de a respinge tot ce vine din parte altora! Pe 18 aprilie primești multă energie astrală, moment ce este favorabil unor începuturi în toate sectoarele vieții. A doua parte a lunii aduce în atenție segmentul financiar, în special situația veniturilor pe care le obții dintr-o activitate profesională. Pe de o parte îți vin bani, însă se pare că foarte repede îi cheltuiești. Fii mai cumpătat la bani, dar și la vorbe!

Taur

Ar fi bine să îți îndrepți atenția și eforturile mai mult spre tine, pe tot parcursul lunii. Este o perioadă favorabilă schimbării stilului de viață, a înfățișării, a gardorobei. Ai forță, sprijin material și inspirație pentru a pune în aplicare acele planuri pe care le-ai trasat de mult. Sănătatea este un segment vulnerabil. De aceea ar fi bine să îți faci controale de rutină, să te alimentezi corespunzător constituției tale, să profiți de vremea frumoasă de afară și să te plimbi cât mai mult în aer liber. Foarte posibil să fii atras de abordarea terapiilor neconvenționale. Folosește-le cu încredere, însă cere sfatul unor specialiști. De evitat consultațiile, intervențiile chirugicale și analizele medicale în intervalele 3 – 6 și 17 – 19 aprilie, deoarece rezultatele pot fi eronate. În domeniul profesional se vor finaliza unele activităț. Fii prudent la serviciu și evită discuțiile contradictorii, pentru că pe 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, răscolindi mult sănătatea și relațiile tale de muncă.

Gemeni

Vei oscila mult între prieteni și relația cu persoana iubită. De fapt, oamenii vin și pleacă din preajma ta într-un ritm greu de înțeles. Segmentul amoros îți poate oferi surprize în preajma datei de 4 aprilie, pentru că se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, răscolind mult relațiile sentimentale în care ești implicat. Se vor produce schimbări importante în relațiile cu cei dragi, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Totuși ar fi bine să îți revizuiești concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei, pentru a putea ține pasul cu schimbările din preajma ta. Minunate par relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în domeniul profesional. Este posibil să legi prietenii noi, cu oameni deosebiți, mai ales după 18 aprilie. În a doua parte a lunii se recomandă prudență în privința sănătății. Se pot accentua neplăcerile specifice gâtului și sistemului uro-genital. Fereste-te de eforturi fizice mari! Apelează la cei apropiați pentru a te ajuta la nevoie.

Rac

În prima parte a lunii ești în centrul atenției la serviciu. Ai multe de făcut, responsabilitate pe măsură și discuții aprinse cu șefii. Ți se pot schimba atât statutul socio-profesional, cât și imaginea în ochii celorlalți, datorită prestației tale. De aceea, fii prudent și dozează-ți eforturile și vorbele. Pe 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, aspect care va oferi șanse deosebite de a finaliza un traseu profesional, care și-a epuizat demult experiențele pentru tine. De asemenea și în plan familial se vor produce schimbări importante, fie în relațiile cu membrii familiei, fie în casa, spațiul în care locuiești. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prietenii. Profită de energia acestei perioade și plimbă-te în oraș cu prietenii, implică-te în activități comune cu alții și traseaza-ți planuri pe termen lung. Totuși, unii apropiați te pot necăji cu vorbe nepotrivite. Depărtează-te de oamenii pe care îi simți falși sau prea insistenți să cunoască amănuntele vieții tale.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro