Horoscop mai 2015. Cum vei evolua în carieră, în funcţie de zodia ta

Horoscop mai 2015. Nativa din Fecioară va reuşi să îmbine utilul cu plăcutul în această perioadă şi să aibă parte de beneficii vizibile de pe urma acestui lucru.

03 mai 2015, 08:24
Horoscop mai 2015. Cum vei evolua în carieră, în funcţie de zodia ta

TAUR

Va trebui să ai unele discuţii serioase cu colegii de muncă, lucru care îţi va da o stare destul de proastă.

Nu îţi stă în caracter să îţi impui punctul de vedere în acest mod, însă acum vei fi nevoită să o faci. Treci peste oricine pentru a obţine ce îţi doreşti, poate fi şansa ta!

GEMENI

Ai muncit destul în ultima perioadă, de aceea luna aceasta ar trebui să fie mai liniştită.

Încearcă să te ocupi doar de partea teoretică şi să îţi faci un plan de bătaie pentru viitor, doar aşa vei reuşi să îţi reîncarci bateriile şi să nu clachezi. Şefii tăi vor înţelege perfect!

RAC

Ai toate şansele ca în această perioadă să fii avansată, însă totul depinde de tine.

Pentru tine sunt foarte importante relaţiile pe care le ai cu cei din jurul tău, aşa că vei încerca să rezolvi neplăcerile sau tensiunile dintre tine şi câţiva colegi de-ai tăi.

LEU

E nevoie de mai multă muncă pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, şi nu spui nu acestei provocări.

Din această cauză nu vei avea timp de viaţa personală şi nici nu vei mai fi atentă la relaţia pe care o ai cu colegii de muncă. Vei fi stresată şi ocupată, însă va merita efortul!

FECIOARA

În această lună vei îmbina perfect viaţa profesională cu cea personală, şi cel mai probabil vei avea beneficii vizibile.

Ai toate şansele ca o relaţie cu un coleg să se transforme într-o poveste de dragoste, iar echipa pe care o veţi forma va fi de neînvins.

Citeşte mai mult pe eva.ro