HOROSCOP MARIANA COJOCARU IANUARIE 2018: Ce zodii sunt favorizate şi care sunt nativii ghinionişti VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU IANUARIE 2018. Astrologul Mariana Cojocaru a prezintat la România TV fenomenele astrale cele mai importante în prima lună a anului 2018 şi care sunt zodiile favorizate în luna ianuarie şi care sunt cei mai ghinioniştii nativi ai începutului de an.

26 dec. 2017, 18:57

HOROSCOP MARIANA COJOCARU IANUARIE 2018. În luna ianuarie va fi Lună Plină în zodia Racului, iar pe data de 17 ianuarie va fi Luna Nouă, ceea ce reprezintă că această perioadă este foarte bună pentru detoxifierea organismului, pentru slăbire sau însănătoşire. Cei care se vor îndrepta înspre această zonă a stării de bine, de sănătate vor avea şanse de reuşită.

Citeşte şi HOROSCOP 2018: Horoscopul detaliat de Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie VIDEO

Pe data de 11 ianuarie, Mercur va intra în zodia Capricornului şi va da un start diferit anului, acest patron astral fiind dinamic, volubil, plin de viaţă, sociabil.

Un alt eveniment important este intrarea planetei Venus în constelaţia Vărsătorului în data de 18 ianuarie. Această mişcare magistrală vine cu un plus de carismă, cu un plus de iubire.

Zodiile avantajate de aceste mişcări ale planetelor, în luna ianuarie, vor fi nativii din Taur, Leu, Fecioară, Scorpion şi Vărsător.

Nativii din Gemeni vor fi foarte bine susţinuţi în tot ceea ce şi-au propus în luna ianuarie de către conjucţia astrală.

Astrologul Mariana Cojocaru a mai explicat că nativii din Capricorn şi Săgetător vor fi dezavantajaţi în luna ianuarie din cauza prezenţei planetei Saturn şi a lui Lilith, Luna Neagră – nefavorabilă sănătăţii.



Citeşte şi HOROSCOP: Numerele norocoase ale zodiei tale. Pe astea trebuie să te bazezi pentru loto