HOROSCOP Mariana Cojocaru. Luna aprilie, o lună a deciziilor radicale şi a schimbărilor VIDEO

Luna aprilie este, din punct de vedere astrologic luna soluţiilor, spune astrologul Mariana Cojocaru, la România TV. De la noi afli dacă în perioada ce urmează te vei număra sau nu printre preferaţii astrelor.

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 06:58
HOROSCOP Mariana Cojocaru. Luna aprilie, o lună a deciziilor radicale şi a schimbărilor VIDEO

Pentru cele mai multe zodii urmează o perioadă în care nativii trebuie să ia decizii radicale. Astrologul Mariana Cojocaru prezintă conjunctura astrală a lunii aprilie şi în ce fel ne va influenţa aceasta în următoarele patru săptămâni.

Berbecii vin cu iniţiative şi vor avea curajul sa o ia de la inceput, Taurii ar putea să se îndrăgostească, dacă sunt singuri, iar Gemenii trebuie să fie atenţi să nu cadp în capcana lui Marte retrograd, care vrea să le dinamiteze relaţia de cuplu.

Citeşte şi Horoscopul amoros al lunii aprilie

Racii trebuie sa fie cu sufletul, cu ochii si gandul spre cariera, iar Leii vor beneficia de o creativitate debordantă. Fecioarele pot sa isi ia un al doilea job sau sa gaseasca o sursa financiara alternativ, pe când balanţele dau mai multă atenţie laturii sentimentale.

Scorpionii sunt tonici si trec printr-o perioada in care energia este concentrata spre zona de suflet sau financiara. Săgetătorii au de rezolvat toate chestiunile restante care au fost abandonate, fie amanate, fie neglijate.

Citeşte şi Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna aprilie în funcţie de zodia ta

Capricornii sunt vizati, inca din 25 martie, de Saturn retrograd, care vrea sa ii faca mult mai cuminti, sa ii mai disciplineze. Varsatorii trebuie sa fie foarte atenti la relatia cu rudele, cu autoritatea, iar Peştii vor avea o lună plină de evenimente pe toate planurile.

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte, în clipul de mai jos: