Horoscop Mariana Cojocaru. Planete retrograde în luna aprilie. Cum te afectează

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrologul a prezentat, la România TV, previziunile pentru luna aprilie, în care vom fi martorii unor evenimente astrologice fara precedent. Felul în care sunt aşezate planetele în această lună aduc schimbări radicale pentru mulţi nativi.
Romania TV
06 apr. 2016, 16:19
Horoscop Mariana Cojocaru. Planete retrograde în luna aprilie. Cum te afectează

Aprilie este o luna de foc. Avem deja o planeta retrograda, Jupiter in Fecioara. La jumatatea lunii aprilie. 16-17, doua planete mari intra in miscare retrograda. Prima dintre ele este planeta Marte (in Scorpion), planeta razboiului, care creeaza conflicte si tensiuni, iar a doua este Pluto (in Capricorn), care ne face mai sensibili si mai reci. Vom discerne mai bine deciziile si planurile pe care ni le vom face.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC. Berbecul incepe cu un benefic luna: Venus in cadere, din 5 aprilie. Este planeta iubirii. Berbecul este mai impulsiv si instictiv, insa devine tot mai calm, mai domol, mai diplomat. Un benefic vine intr-o zona in care dezamorseaza bombe. Trigonocratia Soare-Saturn-Marte ne determina sa solutionam probleme destul de dureroase candva. Berbecul va intelege, in sfarsit, cauza anumitor necazuri care vin din trecut. Totul va fi legat de trecut din 16 aprilie.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR. Taurul va da dovada de initiativa si va fi eficient; rezolva probleme legate de acte, bani, mosteniri. Aceasta zodie de pamant trebuie sa fie foarte atenta la accidentari deoarece Marte si Saturn intra in casa a 8-a, Casa Mortii, insa nu trebuie luata aceasta miscare in mod dramatic. Casa mortii se refera la sfarsiturile si inceputurile de cicluri. Intre planetele malefice si benefice se formeaza o mezalianta care il determina pe Taur sa nu mai puna mare pret pe aspectele materiale ale vietii.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI. Pentru Geaman, luna aprilie va fi una linistita, insa este vorba despre linistea dinaintea furtunii. Avem doua planete in faza retrograda in sectorul astro-matrimonial la Gemeni. Marte si Saturn ii transmit Geamanului ca trebuie sa transeze lucrurile sau sa rupa raul de la radacina. Pot aparea probleme de cuplu si tensiuni sociale.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU RAC. Racul este unul din marii beneficiari cu privire la miscarile retrograde din aprilie. Venus activeaza cariera si relatiile profesionale si, de ce nu, scoate o persoana importanta in fata acestui nativ care il ajuta sa depaseasca anumite probleme de la locul de munca.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU LEU. Leul este o zodie de foc, deci va avea o luna tare interesanta. In prima parte a lunii, pana pe 17, va fi ceva mai bland si se va ghida dupa proverbul „Vorba dulce mult aduce”. Daca nu va reusi cu vorba dulce, in a doua parte a lunii, Leul va trece la represalii. Poate folosi cuvinte taioase, iar acestea pot termina cu relatia sentimentala. Mare atentie la relatiile mai noi sau la comunicarea dintre parinti si copii!

HOROSCOP MARIANA COJOCARU FECIOARA. Fecioara trebuie sa aiba atentie distributiva pentru ca cineva sau ceva ii poate afecta casa sau pozitia sociala, Jupiter este benefic chiar retrograd fiind, o poate transforma in fachir, adica poate merge si pe carbuni incinsi. Traverseaza o perioada dura, de foc, si, la final, rasufla usurata. Este o veste buna, dar nu trebuie sa astepte sa vina totul de la astre.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BALANTA. Pentru acest semn zodiacal, se sustin aliante in plan social si sentimental. Balanta a avut anul trecut lucruri ce trebuiau solutionate, iar daca nu le-a constientizat acum va suporta consecintele chiar cu Venus in Berbec. Vestea buna e ca va vedea cu alti ochi relatiiile si va intelege ca libertatea si independenta este mai importanta decat orice altceva.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU SCORPION. Scorpionul este si va fi in razboi. Va face slalom printre probleme si va identifica orice bomba pentru a o dezamorsa. Conflictele si tensiunile sunt destul de puternice cu Marte retrograd in zodia sa. Planeta razboiului se asaza in Casa Banilor, iar asta inseamna posibile contracte intrerupte sau chiar rupte, colaborari incheiate, investitii sau tranzactii regandite. Va trebuie sa fie mai diplomat si sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU SAGETATOR. Sagetatorul este foarte ganditor in aprilie. Va analiza cu precautie fiecare lucrusor in parte. Saturn retrograd il face mai rece si mai distanta, iar Marte vine intr-o zona importanta: cariera poate fi stimulata din plina. Cu toate acestea, trebuie remarcata irascibilitatea acestuio nativ, produsa de trinomul Soare-Luna Noua-Uranus in Berbec.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU CAPRICORN. Din 17 aprilie, va avea iarasi de lucru. Pluto retrograd este o planeta care vine pe zona de introspectie, de autoanaliza, de intelegere in profunzime a unor mecanisme complicate. Poate sa vada ce ascund oamenii din fata lor, ii va mirosi mai usor pe cei care joaca teatru. Strategiile sale vor fi mult mai elaborate. Trebuie mentionat ca acest Pluto retrograd face o intelege cu Soarele si cu Luna Noua si trebuie sa priceapa ca are nevoie de rabdare inainte de toate plus consiliere daca nu face fata situatiilor.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU VARSATOR. Dupa Berbec, este pe locul doi ca zodie aflata din toate punctele de vedere in vizorul astrelor. Uranus il va face sa inteleaga ca anumite relatii se pot rupe si anumite prietenii nu le mai aduc absolut nimic bun, ba chiar se va convinge ca sunt toxice. Poate fi luat prin surprindere de tot felul de evenimente si va umbla, in general, pe terenuri minate.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU PESTI. Pentru Peste, e o perioada a extremelor. Vin multe dusuri scotiene. Ba se va bucura de o veste buna bucurandu-se ca un copil, ba se va intrista a doua zi cand va observa ca lucrurile nu sunt tocmai cum pareau. Universul il da peste cap si se joaca cu starea sufleteasca a acestuia.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să iasă ca la restaurant. Secretul pe care doar bucătarii cu experiență îl cunosc
Capital.ro
România e în doliu. A murit unul dintre cei mai mari sportivi din istorie: Ne-a părăsit un Uriaș
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Din păcate, s-a luat decizia! Aceste medicamente DISPAR din România
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Cornel Dinu se simte tot mai rău: „Nu mai iese din casă”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
INCREDIBIL! Belodedici a fost reținut de poliție, după niște evenimente ca în filme
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Femeile vor putea ieși la pensie cu cel puțin 3 ani și jumătate mai devreme! Ce modificări se aduc la noua lege a pensiilor
Capital.ro
Adrian Alexandrov spune adevărul despre Elena Udrea și Coldea. Ce i-a făcut: S-a dat ordin
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru a beneficia
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'