HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru următoarele trei luni: Tentaţiile apar de unde ne aşteptăm mai puţin VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV cum ne vor influenţa astrele în următoarele trei luni, mai ales echinocţiul de toamnă şi solstiţiu de iarnă.

21 sept. 2015, 08:51
HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru următoarele trei luni: Tentaţiile apar de unde ne aşteptăm mai puţin VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii sunt precum un diamant, în această perioadă, supus unui proces de şelfuire. Totuşi, acest proces este unul dur, perioadă în care vor înţelege cât de important este să se adapteze schimbărilor din viaţa lor, cele care ţin de acţiune, de mentalitate. Este o perioadă plină de provocări, plină de întrebări, poate chiar mai aglomerată şi mai agitată decât de obicei.

După data de 10 octombrie, schimbările acestea aduc un nou început, ce pot viza locul de muncă, implicarea în anumite proiecte foarte interesante. În acelaşi timp, aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi la sănătate, mai ales că unii dintre ei vor intra într-o zonă de refacere, vor avea mai multă grijă de ei decât de obicei.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul celor mai bune mame în funcţie de zodie

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii trebuie să fie foarte atenţi şi să deschidă foarte bine ochii atunci când îşi aleg partenerii sociali, colegii de muncă. Următoarea perioadă este una destul de aglomerată, de agitată, chiar dacă stăm să privim lucrurile dintr-o zonă în care Soarele în Balanţă vine şi susţine latura lor venusiană. Un pic de charismă nu strică niciodată, iar tentaţiile cu fructul oprit care ar putea apărea la locul de muncă devin posibile.

Urmăreşte toate previziunile făcute de astrologul Mariana Cojocaru pentru următoarele trei luni AICI.