Horoscop Minerva 13 – 19 august: Conjuncţia Lună Neagră – Saturn vine cu schimbări, se anunţă probleme financiare şi în amor

Horoscop Minerva 13 - 19 august: >Minerva va prezinta horoscopul saptamanal in exclusivitate pentru Revista TEO. Minerva este unul dintre cei mai cunoscuti astrologi din Romania.  

10 aug. 2017, 17:50
Horoscop Minerva 13 – 19 august: Conjuncţia Lună Neagră – Saturn vine cu schimbări, se anunţă probleme financiare şi în amor

Berbec – conjuncţia Lună Neagră – Saturn în Săgetător, pare să îi provoace pe aceşti nativi, să gândească, pe deoparte şi îi provoacă pe delata. Cum am remarcat de câteva săptămâni încoace, Berbecii sunt mai stăpâni pe ei, mai copţi şi mai înţelepţi, lucruri de care aveau nevoie de altfel pentru a-şi struni întrucâtva impetuozitatea năvalnică. 

Pluto continuă meciul cu Jupiter, mai mult, aş spune că şi cu Uranus, dar de o intensitate mult mai ică în comparaţie cu anii trecuţi, semn că şi astrele se mai satură de conflicte, totuşi, atenţie la impulsivitate dar și la șansele pe care le vor avea în această săptămână – profesională și financiară, mai ales.

Taur –Săptămâna aceasta le-aş sugera acestor nativi să fie atenţi la ce se petrece în casă, la relaţia cu partenerul de viaţă şi cu copii şi să nu dea prilej de certuri sau tensiuni aiurea. 

În schimb, luni, 14 august, un Zmeu cu focar conjuncția Jupiter și dreptunghiul mistic, care pe lângă planetei amintite, implică şi conjuncţia Lună Neagră – Saturn şi conjuncţia Soare – Nodul Nord, le poate aduce beneficii nesperate din punct de vedere material şi social, un aspect care implică nu doar mediul în care trăiesc, prietenii şi susţinătorii ci şi familia.â

Gemeni –se risipesc norii, cât de cât şi se mai liniştesc apele. Rămâne încă viciată relaţia cu banii mai ales că au conjuncția Luna Neagră – Saturn în Casa afacerilor dar și a banilor partenerului de viață, dar toate vor reveni încet, încet la normal. Financiar nu stau prost şi nici nu cred că vor sta în viitorul apropiat. Sunt pe val acum, în sensul că multe dintre opţiunile lor vizând cariera şi profesia se vor concretiza cât de cât în următoarele săptămâni.

Ca sănătate, doamnele se plâng de dureri de spate sau să fie atente pe unde calcă să nu facă vreo entorsă ori chiar o fractură, domnii să fie ceva mai atenţi la ceea ce mănâncă.

Rac – iată că pentru aceşti nativi decorul sentimental şi cel profesional prinde o mai multă concreteţe ceea ce îi inspiră şi îi face să viseze, să imagineze un viitor mai degajat şi nu în culorile sumbre în care care îl vedeau mai acum câteva săptămâni. Ca sănătate, nu se prea pune problema, eventual, Racii vârstnici să se plângă de dureri reumatismale iar copii ar putea avea nevoie de un control oftalmologic. În schimb datorită căldurii vor fi somnolenţi, greoi, meteosensibili.

Horoscopul complet pe revista Teo