Horoscop Minerva 22-28 octombrie 2017: Trigonul în semne de Foc Uranus – Nodul Nord şi conjuncţia Saturn – Lună Neagră aduc necazuri

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

18 oct. 2017, 15:06
Horoscop Minerva 22-28 octombrie 2017: Trigonul în semne de Foc Uranus – Nodul Nord şi conjuncţia Saturn – Lună Neagră aduc necazuri

BERBEC – În mod special aş atrage atenţia asupra zilelor de 23– 24 octombrie, adică luni şi marţi. Sunt vizate schimbări în relaţiile de familie, relațiile cu străinătatea sau drumurile în străinătate dar şi studiile. În acelaşi timp, vor trebui să fie atenţi, cei care conduc, atât în oraș cât și la drum.

TAUR – Veştile ar fi bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe, dacă nu ar fi acel 1 mai buclucaș care amenință să le strice bucuria printr-o dispută deloc colocvială în grupul de prieteni sau în familie și chiar dacă, spuneam săptămânile trecute că felul lor de a comunică nu este deloc strălucit.

GEMENI – Creativitatea când debordantă când blocată continuă să le aducă beneficii sau nu sub formă financiară, ci de aprecieri de la persoane la care nici nu se gândeau că le vor cunoaşte, şi de asta au mai mare nevoie, ceea ce le dă acel grad de stabilitate după care aleargă ei de multă vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concreteţe a elementului creativ.

RAC – Asta nu înseamnă că nu sunt atenţi la problemele celor din familie sau ale prietenilor. Dimpotrivă pe 24, 25 şi 26 octombrie sunt cei mai buni sfătuitori. Cum mai spuneam în alte emisiuni, mintea lor funcţionează asemenea unui computer performant în care sunt stocate informații care pot ajuta la salvarea sistemului. 

LEU – Sunt sigură că tensiunile de pe semnul lor s-au risipit, atâta timp cât trigonul în semne de Foc între Uranus – Nodul Nord – conjuncţia Saturn – Lună Neagră, le aduce şi energia şi starea de spirit de care au nevoie. Într-adevăr, mintea lor se va replia pe poziție analitică…

FECIOARĂ – Romantismul în această săptămână poate avea o semnificaţie specială pentru mulţi dintre ei, care să îi marcheze adânc, cu noi oportunităţi care va fac să petreacă timp şi să cheltuie bani sau energie, în special pe 22 si 23 octombrie sau vineri pe 27 octombrie.

Detalii despre toate zodiile, pe revista Teo