HOROSCOP MINERVA 8-14 APRILIE 2018: Zona sentimentelor este bântuită de Luna Neagră. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Săptămâna aceasta cuprinde și Paștele. Află care sunt predicțiile Minervei pentru zodia ta.  

06 apr. 2018, 06:41
HOROSCOP MINERVA 8-14 APRILIE 2018: Zona sentimentelor este bântuită de Luna Neagră. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC: Zona sentimentelor este bântuită de Luna Neagră aşa că le-aş sugera să nu se implice prea curând într-o nouă relaţie sau dacă sunt implicaţi deja, să fie atenţi la ce teste le sunt supuse sentimentele, afecţiunea, pe ce se fundamentează iubirea lor, oare nu cumva baza relaţiei este cam şubredă, oare nu cumva s-au grăbit atunci când au luat decizia de a intra în aceasta, multe, multe semenea întrebări. 

TAUR: Această săptămână pare să fie una din acele perioade cu ghinion care se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru. 

GEMENI: Aventura săptămânii pentru aceşti nativi este că încep din nou să aibă probleme de credibilitate, pot fi implicaţi în inginerii de tip financiar sau acţiuni cu finalitate dramatică gen rezolvarea problemelor care ţin de fertilitate, speranţa că vor deschide porţile unei instituţii. 

RAC: Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. 

LEU: Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, încep săptămâna bine dar au probleme de comunicare, nu au ei chef să vorbească şi dacă îi provoci s-ar putea să te alegi cu o rană mortală.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBECTAUR, GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTIv