Horoscop: Neveste de coşmar. 3 zodii de femei pe care bărbaţii le urăsc

Au şi bărbaţii criteriile lor după care îşi aleg nevestele. Vor ca acestea să fie nu doar frumoase şi deştepte, ci şi întelegătoare, bune la suflet, gospodine şi prietenoase. Ei bine, nu toate femeile pot fi aşa. Unora le lipsesc cu desăvârsire calităţile amintite, motiv pentru care bărbaţii le ţin la distanţă.

RomaniaTV.net
22 sept. 2016, 08:18
Horoscop: Neveste de coşmar. 3 zodii de femei pe care bărbaţii le urăsc

Scorpion

Ei bine, femeia Scorpion, oricat de indragita ar fi de barbati, de sexy, de senzuala si de puternica pare, cand se pune problema unui parteneriat de cursa lunga toti barbatii fug. Este notorie gelozia ei, posesivitatea ei extrema, dar si atitudinea sa razbunatoare atunci cand i se pare ca a fost lezata.

Aceasta femeie este cunoscuta drept o extremista, care nu rationeaza atunci cand se enerveaza, nu face compromisuri, este manipulatoare si santajista sentimental. E capabila de crize groaznice, urlete, tipete si chiar violenta fizica, ceea ce niciun barbat nu este dispus sa suporte.

Citeşte şi  Horoscop: 3 cupluri de zodii care se înţeleg din priviri

Berbec

Impulsivitatea femeii Berbec tine barbatii la distanta. Nativa aceasta este foarte incapatanata si foarte impulsiva, motiv pentru care viata alaturi de ea este greu de indurat. E genul de persoana care te impunge incontinuu, care pur si simplu nu te lasa sa traiesti. E convinsa ca ea este cea mai importanta persoana de pe Pamant si se va comporta ca o fetita razgaiata, careia i se cuvine totul.

Citeşte continuarea pe ele.ro