HOROSCOP: Nimfele zodiacului. Sunt ultra sexy si iubesc patimas

Sunt exotice, sunt sexy si stiu cum sa aprinda focul pasiunii. Vorbim despre femeile care sunt frumoase si au un temperament erotic, vulcanic. Iata in ce zodii sunt nascute cele care stiu cum sa te iubeasca patimas:

14 sept. 2016, 07:11
HOROSCOP: Nimfele zodiacului. Sunt ultra sexy si iubesc patimas

Scorpion

Esti, de departe, cea mai fermecatoare, mai senzuala si mai apetisanta femeie a zodiacului. Practic, se poate spune ca esti definitia sex-appealului. Un aer misterios te face sa radiezi un sarm de nedescris, care atrage interesul celor care te privesc. Stii cum sa te reinventezi, ceea ce va mentine mereu vie pasiunea intre tine si partener. Ai forme voluptoase, cu trasaturi bine conturate si ai un par frumos.

Balanta

Rece la suprafata, esti o femeie cu adevarat fierbinte in realitate. Ai o frumusete inocenta, provocatoare, care ii atrage pe barbati. In dormitor stii cum sa devii senzuala. Formele tale sunt foarte bine definite, ai coapse si solduri perfect curbate, asemenea unei nimfe. Porti neglijeuri sexy si cam atat, ceea ce iti bulverseaza de-a dreptul partenerul. Reusesti sa starnesti pasiuni nebanuite.

Leu

Iti lipseste timiditatea, ba chiar ai un dram de obraznicie in atitudine, in priviri, in gesturi, fapt care pe foarte multi barbati ii incita foarte tare. Esti sociabila, vesela, iar atunci cand esti in public atragi ca un adevarat magnet. Iti place sa fii in centrul atentiei si de aceea te si imbraci foarte sexy. Nu prea ai tu niciun fel e inhibitii in amor, esti pasionala si adori sa fii la conducere si sa incerci mereu ceva nou.

Pesti

Esti delicata si senzuala, o femeie linistita pe care orice barbat si-ar dori-o alaturi toata viata. Esti genul de partenera care stie sa stimuleze simturile. Te dedici cu pasiune partenerului de cuplu si pui satisfactia sa pe primul plan, concentrandu-te intotdeauna pe ceea ce ii place lui. Talentul tau artistic e considerat foarte atractiv, iar iubitul tau te poate ridica pe un adevarat piedestal din acest motiv.