Horoscop Oana Hanganu: ce aduce solstiţiul de vară pentru fiecare zodie

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce solstiţiul de vară pentru zodii. În ziua de joi, 21 iunie 2018, Soarele va intra în zodia Rac, eveniment care marchează solstiţiul de vară. Află ce au pregătit astrele pentru tine, în această zi specială.
Filip Stan
21 iun. 2018, 04:23
Horoscop Oana Hanganu: ce aduce solstiţiul de vară pentru fiecare zodie

Horoscop Oana Hanganu: În plan general, intrarea Soarelui în zodia Rac va îndrepta atenţia noastră către familie, tradiţii şi valori autentice, iar prezenţa planetei Iubirii în zodia Leu ne va face mai „demonstrativi” în iubire şi mai dornici de a-i copleşi cu atenţii, declaraţii şi cadouri pe cei dragi. Iată cum sunt influenţate zodiile:

Berbecii vor prefera să îşi petreacă ziua cu familia sau îşi vor face timp pentru a-şi vizita prietenii foarte apropiaţi. Îndrăgostiţii se vor gândi serios la căsătorie, iar nativii singuri ar trebui să nu stea în casă: de solstiţiu, au şanse mari să întîlnească pe cineva special. În 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac şi, timp de o lună de zile, va acţiona în sectorul Casei şi familiei din astrograma generală a Berbecilor. Va fi o perioadă foarte bună şi pentru cei care vor să se mute în casă nouă.

Taurii vor fi mai expansivi şi mai dornici de socializare, nu vor rata nicio invitaţie şi nicio călătorie în compania fraţilor sau a celor mai buni prieteni. În afaceri, ziua de solstiţiu va fi norocoasă, iar la serviciu, problemele vor fi mai uşor de rezolvat. Relaţia nativilor cu şefii şi colegii va fi armonioasă, iar negocierile, mai uşor de „câştigat”. Soarele va intra în zodia Rac şi, timp de o lună de zile, va acţiona în sectorul Comunicării, al afacerilor şi al scurtelor călătorii din astrograma generală a Taurilor.

Gemenii se vor umple de bani! Soarele va intra chiar în „casa Banilor” din astrograma lor şi, timp de o lună de zile, îi va ajuta să obţină profitul sperat din afaceri sau mărirea de salariu meritată. Important este ca, în următoarea perioadă, nativii să nu se „lase duşi de val” şi să nu pună în pericol bugetul familiei din cauza unor capricii. În cuplu, ziua de solsţiţiu va fi potrivită pentru declaraţii şi plimbări sub clar de lună. Cuvintele nativilor vor fi adevărate „arme de seducţie”.

Horoscop Oana Hanganu: Racii au o şansă extraordinară de a face schimbări majore în viaţă. Soarele va intra în zodia lor şi, până în ziua de 22 iulie, când se va muta în zodia Leu, le va aduce Racilor o mulţime de oportunităţi pe care e bine să le valorifice la maximum. De regulă timizi şi introvertiţi, Racii vor ieşi din carapace şi vor şti să îi cucerească pe cei din jur. În ziua de solstiţiu, Luna se va afla în sectorul Familiei din astrograma lor, iar relaţia cu părinţii şi copiii va fi prioritară.

Leii trebuie să profite de contextul astral din ziua solstiţiului, când Soarele va intra în „casa Secretelor şi a trecutului” din astrograma lor, dar Luna va fi în casa Comunicării. Astfel, Leii pot primi informaţii confidenţiale care le vor fi de mare ajutor în viitorul apropiat sau pot rezolva, cu sprijinul discret al unei persoane influente, o problemă personală. Discreţia ar trebui să fie cuvîntul de ordine şi în viaţa lor sentimentală. Leii singuri pot avea parte de o aventură.

Fecioarele ar trebui să nu refuze invitaţia prietenilor şi să îşi petreacă seara în oraş, în compania lor. Soarele va intra în „casa Prietenilor” din astrograma lor şi, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe nativii Fecioară să îşi extindă cercul social. Cei care preferă, totuşi, confortul de acasă, ar putea să devină vedete pe reţelele de socializare. Iar nativii singuri pot să îşi găsească, pe net, dacă nu jumătatea, măcar o iubire de-o vară. În cuplu, e vremea potrivită pentru planuri de viitor.

 Citeste continuarea aici

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Cuplu-bombă! Fostul a trădat-o cu Ramona Olaru, iar actualul și-a părăsit iubita
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: temperaturi caniculare și precipitații variate
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?