Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie. Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Luna Nouă în Balanță și intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion sunt cele mai importante evenimente astrologice din această perioadă. Lor li se adaugă aspectele tensionate formate de Mercur și Uranus, de Venus retrograd și Marte, precum și aspectul format de Soare și Pluton, aspecte care vor domina mijlocul săptămânii și vor cere prudență și răbdare, pentru unii, dar și nervi de oțel pentru alții.

08 oct. 2018, 17:58
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie. Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte

Berbec.

Pune accent pe relațiile nativilor, pentru că Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, chiar de luni.
În casa Parteneriatelor va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie, care poate aduce noi oferte de colaborare, mai ales că și planeta Afacerilor, Mercur, se va afla în același sector.Luna Nouă poate aduce un nou început în relațiile de cuplu, iar pentru nativii singuri, o nouă relație de suflet.

Mulți Berbeci vor fi tentați, în această perioadă, să se întoarcă la un fost partener sau vor fi atrași de cineva care le amintește de o iubire din trecut.

Importantă este și influența lui Venus, care nu este doar planeta Iubirii, ci și Micul Benefic din astrologie.
Dar Venus este în mișcare retrogradă și poate afecta nu doar viața sentimentală, ci și și relațiile de afaceri și colaborările Berbecilor.
Din acest motiv, aceștia trebuie să nu intre în noi parteneriate înainte de a se convinge că au de-a face cu persoane corecte și că nu sunt singurii care investesc, în timp ce alții așteaptă să culeagă roadele.

Miercuri, 10 octombrie, planta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se plantelor Jupiter și Venus, aflate, deja, aici. Până la sfârșitul lunii, acest „trio” va aduce oportunități profesionale și financiare, dar și „momente riscante”, pentru bugetul personal al Berbecilor.

Astfel de momente pot fi chiar la mjlocul acestei săptămâni, când s-ar putea ca Berbecilor să li se propună o colaborare care să pară mult mai avantajoasă decât este în realitate, sau când pot fi convinși să se alăture unui grup care susține o cauză, ori are un proiect special, pentru ca, peste puțin timp, să-și dea seama că n-au nicio putere de decizie și că singura lor atribuție importantă este să dea bani.

Berbecii care, în prima parte a săptămânii, își calculează foarte atent fiecare pas, renunță la orgoliu, acceptă chiar și „roluri secundare” și dau dovadă de respect față de șefi, pot avea o mare surpriză în cursul zilei de vineri, 12 octombrie.
Atunci pot fi promovați, chiar în locul unui coleg ce părea a fi favorit în „cursa” pentru un post important.
Ziua de vineri va fi norocoasă și pentru nativii dispuși să își asume noi responsabilități și chiar să-și schimbe domeniul de activitate.

În weekend, Luna aflată în Săgetător și în armonie cu Soarele, va favoriza călătoriile, relaxarea și distracția alături de persoana iubită, dar și întâlnirile sau evenimentele de afaceri, în care Berbecii se vor afla în centrul atenției.

Taur.
Se pune accent pe viața profesională a nativilor, pentru că Luna se va afla în sectorul corespunzător profesiei și sănătății din astrograma lor, chiar de luni. Mai mult, Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018, va avea loc în același sector.

De regulă, Luna Nouă este un moment potrivit pentru noi proiecte, noi relații, noi decizii. Dar, pentru că Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, este în mers retrograd în semnul Scorpionilor, nativilor li se recomandă prudență, dacă primesc oferte ce par foarte interesante.

Prudență li se recomandă Taurilor și la actualul job! Lor le place să muncească și nu puțini vor fi cei care vor încerca să profite de asta. Într-un fel sau altul, Taurii ar putea fi tentați sau convinși să își asume prea multe responsabilități, cu efecte nu tocmai fericite pe termen lung.
Luna Nouă din 9 octombrie le cere Taurilor să își restabilească prioritățile în plan profesional și să adopte un nou stil de muncă și o nouă atitudine față de colegi.

A doua zi, miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion și se va alătura plantelor Jupiter și Venus. Atenția Taurilor se va îndrepta și spre partenerul de viață, dar și spre partenerii de afaceri și colaboratori.

Iar Uranus, aflat în zodia Taur, îi va încuraja pe nativi să facă schimbări clare și să ceară ceea ce consideră că merită.
Mai mult, Uranus va forma un aspect tensionat cu planeta Mercur, iar colaboratorii Taurilor vor fi luați prin surprindere de noua atitudine a nativilor. Aceștia nu vor mai accepta să muncească pentru alții sau să îndeplinească sarcini care ”nu sunt trecute în fișa postului”.

Pentru mulți nativi, aceste schimbări pot însemna conflicte cu șefii sau chiar riscul de a pierde o colaborare sau un job, dar cei care vor ști cum să gestioneze situația vor vedea că, în final, totul va fi în favoarea lor. Fie vor primi ceea ce merită la actualul job, fie își vor găsi altul mai bun, mai bine plătit (dar nu neapărat imediat și nu neapărat în domeniile în care au mai lucrat).

Ziua de vineri, 12 octombrie, le poate aduce vești bune legate de profesie ori de sănătate (în cazul în care au fost la medic pentru diverse investigații și analize), iar cea de sâmbătă, vești bune legate de bani.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Lună, care poate însemna primirea unui cadou valoros, profit dintr-o afacere mai veche sau o recompensă pentru succesul unui proiect profesional.
Acasă, partenerul de viață poate veni, de asemenea, cu vești bune legate de veniturile sale.

Ziua de duminică poate aduce și schimbări pozitive în cuplu, pentru că armonia Soare-Lună  poate însemna și mai multă implicare, pasiune și afecțiune.

Gemeni

Pentru zodia Gemeni se anunță schimbări importante în viața sentimentală a nativilor sau în relația acestora cu copiii. Încă de luni, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, sector care se referă și la copii, dar și la creativitate și hobby.

În același sector din astrogramă va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018 care poate aduce mai multă inspirație și creativitate pentru unii nativi, dar și o nouă atitudine față de copii.
La momentul de Lună Nouă, planeta Comunicării, Mercur, se va afla, încă, în sectorul Familiei din astrograma Gemenilor și îi va ajuta pe nativi să stabilească noi limite sau noi reguli în relația cu proprii copii, cel mai probabil fiind vorba de mai multă disciplină.

În plan sentimental, Luna Nouă din 9 octombrie le poate aduce nativilor singuri  o nouă iubire, care va începe, cel mai probabil, cu o puternică atracție fizică, așa cum arată și prezența lui Venus în Scorpion.

Venus este planeta Iubirii dar și ”Micul Benefic” și, în cazul Gemenilor, se află, acum, în sectorul care ”răspunde” de banii comuni, dar și de intimitate, senzualitate, sex, sexualitate. Mai mult, Venus este în mișcare retrogradă.
Toate acestea înseamnă mai multă pasiune dorită de Gemeni în relația de cuplu, iar pentru cei singuri, interes pentru relații în care atracția și plăcerea fizică sunt cele mai importante sau ”disponibilitate”  pentru aventuri trecătoare.

În ziua de 10 octombrie, planeta Mercur (planeta care îi patronează pe Gemeni) va intra în zodia Scorpion, alăturându-se planetelor Jupiter și Venus.
Astfel, interesul pentru pasiune va fi accentuat, dar și interesul pentru parteneriate din care Gemenii pot avea cât mai mult de câștigat. Atitudinea lor se va schimba și își vor cere și apăra drepturile financiare inclusiv în afacerile cu prietenii!

O zi provocatoare va fi, din acest punct de vedere, cea de vineri, 12 octombrie. Atunci, mulți Gemeni le vor cere șefilor sau asociaților să (re)stabilească foarte clar atribuțiile fiecărui membru din echipă și onorariul corespunzător.
Alți nativi vor renunța la colaborările incorecte, chiar dacă ele au la bază o relație de prietenie.

Pentru cei care muncesc pe cont propriu, ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru reevaluarea unor proiecte și strategii, în funcție de resursele reale de care nativii vor dispune. Iar asta, pentru că există riscul ca anumite promisiuni de finanțare să fie retrase ori să nu poată fi respectate .

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător și  atenția Gemenilor se va muta spre partenerul de viață, ziua de duminică fiind una foarte promițătoare în plan sentimental.
Atunci, Luna aflată în sectorul Mariajului, va fi în armonie cu Soarele, aflat în sectorul Iubirii din astrogramă. Acest context îi a favoriza și pe nativii singuri.

Rac

Pentru zodia Rac se pune accent pe relațiile nativilor cu familia, pentru că Luna (care îi patronează pe Raci) se va afla în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor, chiar de luni.În același sector va avea loc și Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018, care poate aduce schimbări de casă, schimbări în statutul civil al unor nativi (care se căsătoresc sau, dimpotrivă, divorțează) sau schimbări în structura familii (de exemplu, prin nașterea unui copil sau plecarea unui copil la studii ori „la casa lui”).

Luna Nouă este, de regulă, un moment special, favorabil noilor proiecte, relații, strategii etc. Dar această Lună Nouă este influențată de Pluton, aflat în zodia Capricorn. Mai exact, Luna și Pluton formează un aspect tensionat care poate însemna certuri în cuplu din cauza unor rude sau certuri între nativi și părinți din cauza partenerului de viață.

Aspectul amintit le recomandă celor care trebuie să se mute în casă nouă să mai aștepte câteva zile, când contextul astral va fi mai „binevoitor”.

Miercuri, 10 octombrie 2018, planeta Mercur va părăsi zodia Balanță și „casa Familiei” din astrograma Racilor, pentru a se muta în zodia Scorpion, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter și planeta Venus.

Asta înseamnă că, până la sfârșitul lunii, Racii vor avea, în „casa Iubirii” din astrogramă 3 planete: Jupiter, Venus și Mercur.
Un „trio” redutabil, care le poate aduce mai multă iubire în viață, mai multă afecțiune în relația de cuplu și, pentru cei singuri, șansa de a se îndrăgosti!

Dar Venus, planeta Iubirii, este în „mers retrograd” și le cere Racilor singuri să nu-și facă iluzii prea devreme, să nu se implice sentimental decât după ce se vor convinge că persoana care le-a cucerit atenția merită acest lucru.

Venus retrograd poate aduce iubiri de scurtă durată, aventuri sau legături cu persoane care ne amintesc de cineva din trecutul sentimental. Asta li se poate întâmpla și Racilor, în această perioadă.
Mai mult, s-ar putea ca un fost partener să revină în viața lor.

Revenind la săptămâna 8-14 octombrie, trebuie remarcat aspectul tensionat pe care Venus îl formează cu planeta Pasiunii, Marte, aspect care- în unele cupluri- poate însemna certuri din cauza unei aventuri despre care „se află”!

În ultima parte a săptămânii, armonia dintre planetele Mercur și Saturn se va regăsi și în cuplu, dar și în colaborările profesionale.
În familie, se vor găsi soluții pentru niște probleme cu care se confruntă copiii sau o rudă mai tânără. Sau nativii își vor dori foarte mult (încă) un copil.

În parteneriatele profesionale, comunicarea și creativitatea vor asigura succesul.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care va schimba, în bine, rutina zilnică a familiei, mai ales spre bucuria celor mici.

Leu

Pentru zodia Leu se anunță o agendă încărcată pentru nativi, încă de luni, când Soarele, Luna și planeta Mercur se vor afla în sectorul Comunicării din astrograma lor.În acest sector va avea loc și Luna Nouă din ziua de marți, 9 octombrie 2018.
Luna Nouă le poate aduce invitații sau noi oferte de muncă sau accesul la noi informații care pot schimba strategiile nativilor pe termen lung.

Dar Luna va forma un aspect tensionat cu planeta Pluton, aspect care le recomandă Leilor să verifice informațiile primite, să păstreze discreția privind planurile de viitor și, în cazul unor oferte, să nu se grăbească să le accepte, chiar dacă par foarte avantajoase.
Informațiile primite s-ar putea să nu fie corecte, persoanele care află de planurile lor de viitor s-ar putea să nu se numere printre prietenii adevărați, iar ofertele primite s-ar putea să însemne o mulțime de responsabilități, dar nu și recompense pe măsură.

A doua zi, miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se planetelor Venus și Jupiter. Până la sfârșitul lunii, Jupiter, Mercur și Venus retrograd vor acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma Leilor.

Dar în această săptămână, Mercur va forma un aspect tensionat cu planeta Surprizelor, Uranus, aflată în „casa Carierei” din astrograma Leilor.
S-ar putea ca Leii să reușească, cu greu, să facă slalom printre obligațiile de familie și cele de la serviciu, mai ales dacă își doresc o promovare sau un salariu mai mare.
Sau, în familie, ar putea izbucni certuri din cauză că acceptarea unei oferte presupune și mutarea nativilor departe de casă și familie.

Și ziua de vineri, 12 octombrie, va fi destul de complicată pentru unii Lei pentru că fie vor fi victime ale unui joc de culise și vor fi îndepărtați dintr-un proiect, fie vor fi nemulțumiți de atitudinea unui șef care nu le va recunoaște meritele (ba poate chiar își va asuma meritele nativilor în succesul unui proiect).

Dar ziua de vineri va aduce vești bune legate de sănătatea cuiva din familie sau, pentru nativii care vor să își cumpere o casă, șansa de a găsi exact „casa din vis”, la un preț corect.

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător, ceea ce, pentru Lei, înseamnă afecțiune și armonie în cuplu, comunicare excelentă cu copiii, succes pentru nativii care activează în domenii în care creativitatea este esențială, dar și noroc în dragoste pentru cei singuri.

Mai mult, Soarele (care îi patronează pe Lei) va fi în armonie cu Luna, aflată în casa Iubirii. Astfel, săptămâna -deloc confortabilă pentru Lei – se va încheia frumos și promițător.

Citeşte mai mult AICI