Horoscop octombrie 2016: Află predicţiile astrale pentru fiecare zodie

Mercur, Jupiter, Saturn şi Venus fac jocurile pentru majoritatea semnelor zodiacale. Va fi o perioadă plină de suişuri şi coborâşuri. Unii nativi vor căştiga bani, iar alţii vor avansa în plan sentimental. Luna octombrie cheamă la meditaţie, la a gandi şi nu la a acţiona. Iată mai jos previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

RomaniaTV.net
21 sept. 2016, 08:47
Horoscop octombrie 2016: Află predicţiile astrale pentru fiecare zodie

Berbec

Luna octombrie vine cu noutati importante pentru tine. Casa cuplului este direct vizata de prezenta Marelui Benefic Jupiter, dar si de tranzitul Soarelui si al lui Mercur. Va fi o luna in care nevoia de afectivitate va fi mai acuta ca niciodata. Cu toate ca te-ai concentrat foarte mult pe cariera in ultima vreme, vine vremea cand simti nevoia sa arunci perna din pat pentru ca te-ai saturat sa o imbratisezi la ceas de seara. Vrei pe cineva langa tine, iar aceasta dorinta te va face mai responsabil din punct de vedere sentimental.

Luna octombrie vine ca o lectie de viata pentru tine, mai ales ca esti orgoliosul si incapatanatul zodiacului si lasi foarte greu de la tine. Iti vei da seama ca trebuie sa iti schimbi complet modul de abordare cand vine vorba de viata amoroasa, ca tu esti cel care ii indeparteaza pe ceilalti prin izbucnirile tale copilaroase si lipsa de tact. Venus va fi din 18 octombrie stapana casei cuplului tau, in Scorpion, iar dupa aceasta data se indreapta spre conjunctia cu Saturn. Asta inseamna, mai pe romaneste, frustrari, decizii luate la nervi, blocaje emotionale puternice, maturizare facuta fortat etc.

Din punct de vedere financiar, conjunctia Marte-Pluto iti stimuleaza la maximum ambitia si nevoia de a le demonstra celorlalti ca poti obtine lucruri de unul singur. Vei avea suficiente ocazii sa castigi bani frumosi, mai ales din 20 octombrie incolo, perioada in care te vei stabiliza din toate punctele de vedere. Cu niscaiva rabdare si mai ales prudenta s-ar putea sa obtii un job nou, mult mai bine platit si, de ce nu, chiar sa cunosti oameni interesanti alaturi de care sa creezi sau sa iti deschizi propria afacere. Cu sanatatea stai excelent, insa trebuie sa eviti cu orice pret stresul si locurile unde te incarci negativ.

Taur

Ai noroc in luna octombrie cu planeta Venus. Planeta iubirii si a tentatiilor iti tranziteaza exact casa in care ai avut probleme in ultima perioada: Casa Dragostei. Va trebui sa inveti sa te bucuri de noile perspective in ce priveste relatia ta, caci vei primi numeroase dovezi de loialitate de la partenerul de viata.

In cazul in care nu esti cuplat, octombrie poate fi pentru tine adevarata luna a iubirii si nu luna februarie. E posibil sa iti intalnesti sufletul pereche, dar asta numai dupa 18 octombrie. Pana la jumatatea lunii vor exista cateva framantari legate de modul in care crezi ca te percepi ceilalti.

Vei sta in oglinda si iti vei face multe reprosuri sau te vei intreba ce e in neregula cu tine, de ce nimic din ce faci nu mai are efectul scontat. Greu de spus unde gresesti, insa in mod sigur vei reusi sa depasesti aceasta proasta. Poate ca va aparea o persoana providentiala in viata ta care iti va deschide ochii si iti va arata lucrurile pe care nu le-ai observat, desi erau langa tine.

Tensiunile nu dispar, insa, nici dupa ce planul amoros cunoaste o perioada pozitiva. Venus in conjunctie cu Saturn si Marte stapan pe casa cuplului tau din 18 octombrie poate aduce disensiuni cu socrii tai sau cu anumite rude prin alianta. Luna a zecea din an va fi excelenta din punct de vedere carieristic. E foarte probabil sa iti schimbi jobul pentru ca primesti o oferta de nerefuzat. Volumul de munca, desi va fi la fel de mare, te va motiva mai mult din toate punctele de vedere.

In cazul in care apar asperitati la actualul loc de munca vei avea ocazia ca in perioada 14-17 octombrie sa demonstrezi tuturor ca se insala amarnic in privinta ta. Vei depune eforturi pentru a demonstra ca nu esti delasator si ca ideile tale pot fi cu adevarat profitabile. Totusi, ca sa obtii lucrurile pe care ti le doresti, va trebui sa nu mai incepi frazele cu „NU”. Poti da o lectie celor din jur pastrand zambetul pe buze. Se spune ca cele mai dure intepaturi sau critici se fac cu un ton relaxat. Trebuie sa pari cat mai detasat cand vin confruntarile.

Gemeni

Va fi o luna cu de toate. Soarele ajunge in Casa Erotismului si te va provoca la o serie de evenimente interesante, de budoar. Soarele este simbolul vitalitatii, al inovarii, al exploziilor emotionale. Nici Mercur nu te lasa de izbeliste in aceasta luna, considerata de astrologi una din cele mai benefice din an.

De altfel, zodiile de aer au parte de surprize placute in lunile celorlalte zodii de aer. Cu alte cuvinte, octombrie (luna Balantei) si februarie (luna Varsatorului) vor fi pentru tine doua perioade in care poti creste din punct de vedere social si poti face schimbari importante pe plan amoros. Vei fi insetat de emotii fierbinti, de dorinte care mai de care mai nastrusnice, de dezmierdari senzoriale. Pe langa asta, Venus isi va face de cap prin casa cuplului, ceea ce te poate duce cu gandul la o relatie serioasa sau chiar la oficializarea celei din prezent.

Octombrie este si o luna a riscurilor din punct de vedere profesional. Nu trebuie sa te arunci inainte cu investitii despre care nu ai multe cunostinte. Trebuie sa te documentezi temeinic inainte de a porni o noua afacere, sa consulti un specialist sau chiar un antreprenor care s-a lovit de aceleasi hopuri ca tine. Daca mergi pe drumul pe care l-ai inceput lunile trecute din punct de vedere carieristic, ai toate sansele sa obtii succes decat sa incepi ceva nou. Va fi o perioada buna pentru a te remarca la locul de munca. Poti beneficia de o promovare, te vei exprima mai liber, vei fi mai creativ si mai prezentabil si ii vei uimi pe toti.

Vei fi intr-o forma fizica excelenta in cea mai mare parte a lunii octombrie. Excedentul de energie va trebui sa il cheltui in activitati care sa te hraneasca atat fizic, dar mai ales din punct de vedere moral.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Citeşte zodiacul şi află ce ţi-au pregătit astrele pentru următoarele 3 luni, în funcţie de zodie

Rac

Ai vrut actiune in viata ta? Octombrie ti-o aduce din plin! Casa sexualitatii va fi explorata la maximum datorita prezentei planetei Venus in Casa Cuplului. Vei fi ceva mai romantic si vei reusi sa iti surprinzi partenerul cu ideile tale ingenioase.

Vei fi suficient de pregatit si pentru discutii sincere in ceea ce priveste viata de cuplu pentru ca nabadaile nu vor lipsi mai ales in perioada cuprinsa intre 10 si 13 octombrie.

Tensionatul Pluto iti da batai de cap din 15 octombrie incolo, iar asta iti va afecta disponibilitatea emotionala de a raspunde la cerintele pe care prietenii le vor avea fata de tine. Vei avea relatii de tipul „love and hate” si, daca nu vrei conflicte pe banda rulanta, va trebui sa inveti sa asculti pentru ca prietenii tai iti pot da cateva lectii de viata interesante. Ratiunea trebuie sa primeze in luna octombrie, mai ales la final, cand tentatia de a gandi cu inima va fi una uriasa. Izolarea nu te va ajuta sa te integrezi in cercurile in care iti doresti sa ai un cuvant de spus.

Luna Plina de la mijlocul lunii octombrie ar putea functiona ca un factor declansator in a pierde sau a castiga bani. Poate fi o situatie de tipul „win-win” in urma unui troc pe care l-ai putea face in perioada urmatoare sau esecuri pe banda rulanta. Cu sanatatea vei sta ceva mai bine, insa trebuie sa fii atent la cum te imbraci. Cu cat te pastrezi mai zen, cu atat vei avea mintea mai limpede si nu iti vei stresa corpul incat sa fie expus bolilor sezoniere. Nu de alta, dar stresul te predispune la o serie de afectiuni: incepi sa mananci nesanatos, esti neglijent cu sanatatea ta etc.

Citeşte mai mult pe TeoTrandafir.com