Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

Ţi s-a întâmplat vreodată să încerci o relaţie şi, oricât te-ai fi străduit, să nu reuşeşti să înţelegi de ce nu ajungi la un numitor comun cu partenerul, în ciuda faptului că ţineai la el destul de mult? Ei bine, astrele îţi dezvăluie care sunt nativii de care ar trebui să te fereşti, dacă vrei să fii scutită de o relaţie toxică.

RomaniaTV.net
19 ian. 2017, 13:06
Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

1. Berbec şi Taur

Voinţa de fier a Berbecului se va lovi ca de un zid de încăpăţânarea Taurului şi niciunul dintre cei doi nu se va mişca din loc. Taurul va dori să ştie exact în ce stadiu se află relaţia, iar Berbecul va fi teribil deranjat de acest aspect. În cazul unei despărţiri, Berbecul are tendinţa de a dispărea pur şi simplu din peisaj, în timp ce Taurul are nevoie de explicaţii peste explicaţii şi clarificări suplimentare până să accepte o astfel de decizie.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii de femei care-ţi fură iubitul fără să stea pe gânduri

2. Taur şi Săgetător

Uneori, Taurul vrea pur şi simplu să ajungă acasă şi să se bucure de o seară liniştită, în timp ce Săgetătorul va prefera întotdeauna să aibă parte de ceva distracţie, eventual în aer liber. Săgetătorilor le plac jocurile, iar Taurii nu sunt deloc interesaţi de o relaţie bazată pe interacţiuni de tipul „şoarecele şi pisica”. Practic, Săgetătorul este mai mult decât poate duce un Taur, fiindcă are tendinţa de a nu lua în serios o relaţie.

3. Gemeni şi Capricorn

Vrei o reţetă pentru dezastru? Nu trebuie decât să priveşti o relaţie între un semn zodiacal dornic de distracţie şi conversaţii interminabile – nativul Gemeni – şi un partener cunoscut pentru pasiunea de a munci din greu şi de a-şi planifica viaţa până la cel mai mic detaliu. Capricornului nu îi place ideea de spontaneitate şi nu se lasă prea uşpr dus de val. În cel mai scurt timp, nativul Gemeni va deveni frustrat într-o astfel de relaţie şi va căuta o ieşire rapidă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro