Horoscop pentru săptămâna 28 iulie – 3 august

Iată horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2014.

28 iul. 2014, 07:49
Horoscop pentru săptămâna 28 iulie – 3 august

Berbec – Distractie cat cuprinde, cel putin in primele zile ale saptamanii si in ciuda tensiunilor aparute la locul de munca. Pentru ca mai apoi, de indata ce luna august soseste, ai toate sansele de a incepe sa te manifesti dupa bunul plac, fara a-ti mai pasa de altceva decat de felul in care esti privit.

Nu dramatiza prea mult si alege sa asculti si nu sa vorbesti, ori decate ori ai ocazia. Pot aparea in viata ta persoane a caror personalitate sa nu fie una comuna – sunt oameni care vor avea o influenta foarte mare asupra ta. Aminteste-ti ca atragi in jurul tau oameni asemeni tie, ai de invatat din ceea ce ti se intampla. Nu iti propune sa realizezi mai multe decat iti poti permite, energetic, la sfarsit de saptamana.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 28 iulie – 3 august

Taur – Creste importanta deciziilor pe care le iei, subiectii fiind membrii familiei tale. Ar fi bine daca acestia te-ar asculta… Stii ce anume se asteapta de la tine, stii ce ai de facut pentru a nu insela increderea celorlalti, ca atare, nu ai motive pentru a actiona in contradictoriu. Cu toate acestea, este de preferat sa nu faci compromisuri, doar pentru a pastra aparentele.

Sfarsitul de saptamana poate aduce tensiuni intre tine si partenerul de viata – poate ca ar trebui sa il petreceti in compania prietenilor de suflet si intr-o ambianta armoioasa, evitand discutiile in contradictoriu. Ai la dispozitie foarte multa energie, in ultima zi a saptamanii. Ai grija incotro o directionezi si cu ce intentii o canalizezi…

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să-ţi botezi copilul în funcţie de zodia în care s-a născut

Gemeni – Interactiunile cu persoanele care au ceva de spus si personalitati contrastante sunt la ordinea zilei, pentru tine, in aceasta saptamana. Ajutorul si sfaturile tale sunt cerute si cautate, iar zvonurile pe care le auzi au mari sanse de a deveni litera de lege pentru actiunile tale viitoare. Asimileaza cat de multa informatie noua poti, iti va fi de folos in viitorul apropiat.

Ramai loial propriului sistem de valori dar fara a impune si altora acest lucru, mai ales la sfarsitul saptamanii, o perioada de timp in care esti provocat. Zambeste, nu bate cu pumnul in masa. In acelasi timp, nu ii provoca la razmerita pe cei din jur. Fii profesor, nu despot si nu uita sa acorzi atentie detaliilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.