HOROSCOP pentru SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Adi Bunea vorbeşte despre conjuncturi astrale unice, ce se întâmplă cu fiecare zodie

HOROSCOP ADI BUNEA. Adi Bunea prezintă la România TV horoscopul pentru fiecare zodie.

18 feb. 2018, 20:32
HOROSCOP pentru SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Adi Bunea vorbeşte despre conjuncturi astrale unice, ce se întâmplă cu fiecare zodie

HOROSCOP Astrologul Adi Bunea spune că în intervalul 19-25 februarie este, din punct de vedere al energiei planetelor, o săptămână pozitivă. Mercur şi Marte au influenţă bună. 

BERBEC– călătoreşti mult şi faci investiţii în bani pentru a deveni membru al unui grup cu activităţi în domeniul tehnologiei de ultima oră.

TAUR– te bucuri de foarte multă apreciere datorită poziţiei sociale pe care ai dobândit-o. Ai fost genial când ţi-ai folosit farmecul tău personal şi averea în asocieri inspirate. 

GEMENI– este momentul pentru o schimbare de domiciliu

RAC- treci printr-un moment norocos. Primeşti bani de la asociaţi, rude apropiate sau colaboratori.

LEU– primeşti o moştenire. Vă pregătiţi de oficializarea relaţiei. Viitorul tău partener de viaţă aşteaptă de mult asta.

FECIOARA- are relaţii bune la locul de muncă. Eşti apreciat de şefii şi colegii tăi şi este posibil să primeşti o mărire de salariu

BALANŢA– munceşti, studiezi şi eşti foarte atent la modul în care apari în public. Toate aceste lucruri vor duce la cooptarea ta în cadrul unui eveniment artistic. Te vei bucura de un mare succes.

SCORPION– toată săptămâna vei beneficia de distracţie. Te vei simţi bine alături de partenerul tău.

SĂGETĂTOR– prietenii, protectorii tăi, partenerii tăi de afaceri, colegii tăi, dar mai ales familia ta îţi oferă tot sprijinul pentru a scrie şi a publica o lucrare.

CAPRICORN– înregistrezi o creştere a veniturilor. Trebuie să alergi în multe locuri pentru că banii nu vin dintr-o singură sursă.

VĂRSĂTOR– scopul tău în viaţă este să arăţi bine fizic. Vei cheltui mulţi bani prin saloane.

PEŞTI– sunt necesare multe transformări de temperament şi personalitate pentru a face faţă acestei perioade plină de probleme.