Horoscop: Petrecere „fără pijamale”. Ce trebuie să facă fetele pentru fiecare bărbat din zodie până la finalul lunii

Ca în fiecare lună, şi în noiembrie am citit cursul astrelor şi v-am pregătit, pentru fiecare zodie, informaţii care vă pot ajuta să întâmpinaţi ceva mai pregătite ultima lună din toamnă.

14 nov. 2017, 17:30
Horoscop: Petrecere „fără pijamale”. Ce trebuie să facă fetele pentru fiecare bărbat din zodie până la finalul lunii

Scorpion

Încrederea ta e la cote înalte, mulţumită prezenţei lui Jupiter în semnul tău. Pe data de 13, această planetă norocoasă se va uni cu Venus, ceea ce îţi aduce numai lucruri bune, inclusiv multă iubire de la partenerul tău. Profită de claritatea pe care Luna Nouă ti-o oferă pe data de 18, pentru a te gândi la planurile tale de viitor. Acesta este cel mai potrivit moment pentru a-ţi manifesta destinul.

 

Pe parcursul anului: Vei primi recompense tot anul pentru curajul tău. Concentrează-te pe muncă în toamnă, pe iubire la primăvară, şi bucură-te de energia pe care o vei avea la vară!

Săgetător

Fii îndrăzneaţă. Soarele intră în semnul tău pe data de 21, ajutându-te să fii prezentă în moment şi să ai încredere în forţele proprii. Mercur intră în retrograd luna viitoare, aşa că profită de energia ta şi fii clară în privinţa lucrurilor pe care ţi le doreşti — va trebui să te pregăteşti să lupţi pentru ele.

 

Bărbatul Săgetător: O să aibă nevoie să-l mângâi pe spate — are de luat o decizie importantă, şi ar fi bine să-i fii alături.

Capricorn

Prietenele tale au prioritate acum, dar deschide-ţi inima către iubire, mai ales în jurul datei de 4, când Luna Plină intră în zona dragostei şi afecţiunii. În jurul datei de 21, tu ai prioritate. Răsfaţă-te şi ai grijă de tine. Ai nevoie doar de o baie caldă, lumânări şi ulei aromat.

 

Bărbatul Capricorn: O fi el ocupat până peste cap, dar fă un plan ca să-l surprinzi, şi va lăsa totul ca să petreacă timp cu tine.

Vărsător

Eşti pe cale să obţii câteva bile albe la serviciu. Generoasa Venus şi norocosul Jupiter se întâlnesc în zona faimei şi a succesului pe data de 13, oferindu-ţi ocazia perfectă de a-ţi asuma un risc profesional şi a-ţi impresiona şeful. Până pe 25 vei tânji după timp petrecut cu fetele, aşa că plănuiţi o reuniune.

 

Bărbatul Vărsător: Are parte de victorii la serviciu, dar dacă ai chef de nebunii doar dă-i de ştire. Va fi acolo cât ai clipi.

Peşti

Fii încrezătoare pe data de 16, o zi ideală pentru a-l aborda pe tipul care-ţi place. Curaj, trimite-i un mesaj drăguţ! şi pe 19 ai nevoie să crezi în tine, ca să rezolvi o problemă financiară ce poate apărea. Nu-ţi face griji, totuşi: cariera ta e pe drumul cel bun, deci nu o să fii falită pentru multă vreme.

 

Bărbatul Peşti: Rutina îl oboseşte. Împachetaţi câteva lucruri şi porniţi într-o aventură împreună.

Berbec

ţine-te bine — luna asta îţi va oferi câteva momente intense. Planeta ta, puternicul Marte, este în zona relaţiilor, şi e posibil să fii obligată să pui câteva întrebări „dure” la locul de muncă. După data de 19, vei avea răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizii ca un bo$$.

Bărbatul Berbec: Nu-l lăsa să te molipsească cu starea lui proastă. E momentul să aveţi o discuţie despre lucrurile care vă deranjează.

Taur

Iubire la orizont! Pe data de 4, Luna Plină anuală din semnul tău îţi va activa farmecul personal. Lucrurile iau o întorsătură sexy pe data de 13, când Venus se uneşte cu Jupiter, planeta norocului. Foloseşte această oportunitate pentru a obţine ceea ce urmăreai de multă vreme — fie că e vorba de ceva sau cineva.

Bărbatul Taur: Zilele acestea îşi concentrează atenţia pe tine şi e dispus să facă orice ca să fii satisfăcută. Relaxează-te şi bucură-te de răsfăţ.

Gemeni

Rezolvă cu încredere lista aia de task-uri! Organizează-ţi timpul astfel încât să cucereşti tot ce-ţi iese în cale. Intuiţia ta e la cote maxime pe data de 4, aşa că ascultă-ţi instinctul şi corectează lucrurile care nu ţi se par în ordine. Comunicativul Mercur se mută în zona relaţiilor pe data de 5, ajutându-te să găseşti cuvintele potrivite pentru a ieşi din orice situaţie.

Bărbatul Gemeni: Împărtăşeşte-i pofta de mişcare şi propune-i să vă creaţi împreună o rutină de fitness.

Rac

Luna asta va fi foarte romantică pentru tine, în special pe data de 7 când Venus se mută în zona iubirii adevărate. Dacă eşti single, acceptă oferta prietenilor de a-ţi face cunoştinţă cu cineva. Dacă eşti deja cuplată, până pe data de 19 vei afla cât de profundă este iubirea voastră. Spre sfârşitul lunii, munca devine o prioritate.

Bărbatul Rac: Are nevoie de afecţiune. Transformă momentele voastre dulci într-o explozie de pasiune.

Leu

Vei avea şansa să străluceşti la serviciu pe data de 4. Apoi întoarce-ţi atenţia către sectorul personal, şi fă-ţi „cuibul” cât mai confortabil. Asta ar putea înseamna să redecorezi, să faci ceva reparaţii sau chiar să dai o petrecere relaxată pentru prieteni — data de 13 va fi perfectă pentru asta.

Bărbatul Leu: Are chef să vă relaxaţi împreună acasă. Petrecere „fără pijamale” în doi?

Fecioară

Ai fost vreodată mai ocupată decât acum?! Rămâi organizată pe parcursul acestei luni haotice folosindu-ţi abilităţile de multitasking. După data de 21, familia s-ar putea să ceară mult de la tine, dar fii răbdătoare şi foloseşte cuvintele cu înţelepciune. Comunicativul Mercur te va ghida, astfel încât să nu iasă nimeni rănit din povestea asta.

Bărbatul Fecioară: E copleşit din toate punctele de vedere, dar arătându-i că eşti puternică îl vei inspira să ţină situaţia sub control.

Balanţă

Asertivul Marte intră în semnul tău şi te ajută să fii puternică şi încrezătoare. Cere ce ţi se cuvine, şi pregăteşte-te să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti. Data de 11 va fi rezervată iubirii. Până la sfârşitul lunii, calendarul tău va fi încărcat de evenimente sociale. Îţi vei face noi prieteni, mai ales dupa data de 25.

Bărbatul Balanţă: E foarte ambiţios în perioada asta, şi va obţine tot ce-şi doreşte, mai ales dacă te are alături.