HOROSCOP săptămâna 12-18 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi schimbă impresia despre partenerul de viaţă. Cine câştigă bani

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12-18 noiembrie.

11 nov. 2018, 07:01
HOROSCOP săptămâna 12-18 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi schimbă impresia despre partenerul de viaţă. Cine câştigă bani

Berbec – Au încă de luni întâlniri importante cu șefii sau autorităție sau au lucruri importante de făcut. Iau decizii, dau ordine, știu foarte bine ce au de făcut. Se supun mai puțin altora miercuri și joi, iar în weekend vor avea călătorii mai lungi.

Taur – Lucrează cu acte foarte importante, probabil se apropie de semnarea unui contract. Trebuie să fie foarte atenți la litera legii sau să știe exact care sunt obligațiile și drepturile lor. Luni și marți se vor informa, miercuri și joi își impun punctul de vedere. În weekend le-ar prinde bine sprijinul unui prieten.

Citeşte şi Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 7 ani. Două zodii vor deveni MILIARDARE. Din 2019 începe FERICIREA

Gemeni – Mercur retrogradează de vineri chiar în zona relațiilor. Probabil văd din altă perspectivă o relație apropiată. Se vor răzgândi în privința unui prieten sau colaborator, asta la sfârșit de săptămână.

Rac – Muncesc. Mercur retrogradează vineri chiar în zona muncii. Acest domeniu necesită unele schimbări. Dacă au avut scăpări, ei sau colegii lor, trebuie să corecteze imediat. Pun piciorul în prag chiar de la începutul săptămânii.

Leu – Mercur retrogradează în zona emoțiilor. E posibil să își schimbe impresia sau să verifice o persoană pe care o plac sau chiar partenerul de viață. Mintea va fi eliberată de șuvoiul sentimentelor și pot gândi la rece.

Fecioară – Marte trece în zona relațiilor. Sunt chemate să aibă mai multă autoritate în relațiile apropiate. Banii vor veni începând de vineri. În familie vor fi discuții.

Continuarea horoscopului pe antena3.ro.