HOROSCOP săptămâna 22-28 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele reduc cheltuielile

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile săptămânii 22-28 octombrie.

RomaniaTV.net
21 oct. 2018, 07:08
HOROSCOP săptămâna 22-28 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele reduc cheltuielile

BERBEC. Berbecii pun accentul pe bani, câștiguri, bunuri. Lăcomia este foarte accentuată în acest interval. S-ar putea ca cineva să se supere pe ei. Atenție, mai ales miercuri și joi, când se simt foarte bine efectele acestei Luni Pline.

TAUR. Și ei pun accentul în această săptămână pe parteneriate. Sunt foarte subliniat de aspectele astrale. Tebuie să cadă la înțelegere cu partenerul de viață sau cu un colaborator. Li se recomandă și lor să fie un pic mai receptivi la dorințele, nevoiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile oamenilor cu care colaborează.

GEMENI. E o săptămână care pune foarte mare accent pe muncă, trebuie să se organizeze, trebuie să învețe să și delege, să coopereze cu diverse persoane. Luna Plină de miercuri le-ar putea sublinia cât de mult contează ceilalți. Au foarte multe lucruri de făcut și poate că e bine să-și ia un model de abnegație.

RAC.O săptămână și o lună plină care pune accentul pe iubire. În orice relații pe care le au Racii în acest moment, cu partenerul, cu copii, părinții, sunt chemați să calculeze, să analizeze și să cântărească cât au dat și cât au primit. Este posibil să-și schimbe brusc dispoziția în dragoste.

LEU. Leii pun accentul mai mult pe familie. Își apără foarte bine cauza, drepturile, ce au construit până acum și nevoile. Luna Plină accentuează cramponările de confortul pe care îl doresc în acest moment. Nu vor să facă nicio schimbare. Aspectele în plan profesional sunt bune. În familie au tendința de a fi un pic egoiști.

FECIOARĂ. Fecioarele au foarte multe întâlniri și lucrează bine la nivel intelectual cu datele, cu știrile, cu informațiile. Le sunt foarte bine apreciate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului, de aceea pot face dovada calităților intelectuale și de aceea poate este momentul să iasă în față.

Citeşte restul zodiilor AICI