Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Atenţie, Lei, apar veşti neplăcute!

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 INTEGRAL: Zodiile care își întâlnesc marea iubire. Află care sunt principalele previziuni pentru zodia ta!

24 aug. 2018, 16:03
Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Atenţie, Lei, apar veşti neplăcute!

BERBEC: Pe 27 și 28 august porți niște discuții importante cu superiorii de la locul de muncă, discuții menite să îți redea încrederea în propriile tale forțe. Astfel că vei avea șansa chiar de luni să demonstrezi că ești capabil de a pune în practică idei revoluționare în domeniul tău. Din punct de vedere profesional, săptămâna este marcată de acest proces al recâștigării încrederii în sine.

Din punct de vedere financiar, ești nevoit să renunți la anumite plăceri. Îți dai seama în ultimul ceas că unele vise costă prea mult și nu îți permiți anumite sume.

Nu e exclus să apelezi la anumite persoane pentru a te ajuta să ieși din colapsul financiar. Vrei nu vrei ajungi să te împrumuți de la oameni, asta pentru că nu te-ai organizat suficient de bine de la începutul lunii august sau de când ai luat salariul. Nu e nimic, vei trece și peste această cumpănă.

Din punct de vedere amoros apar cele mai frumoase surprize. Totul va decurge așa cum îți dorești. Dacă ești cuplat/ă, săptămâna va fi presărată cu seri romantice, cu ieșiri în oraș în doi.

Vei dori și vei avea la dispoziție „amabilitatea” partenerului de viață de a petrece cât mai mult timp împreună. Poate că așa veți cunoaște lucruri pe care nu le știați unul despre celălalt.

Dacă nu ți-ai găsit încă marea dragoste, aceasta poate veni chiar pe 1 septembrie, o zi în care Berbecii sunt de obicei avantajați din toate punctele de vedere. Așadar, ieși sâmbătă în oraș, distrează-te și să nu te miri dacă vei avea succes la agățat.

TAUR: Încăpățânarea ta nu este suportată de toată lumea la nesfârșit, iar acesta este principalul semnal că trebuie musai să schimbi ceva. Ești pus în fața unor situații în care trebuie să recunoști unde greșești sau unde ai greșit în trecut. Vor fi momente importante din punct de vedere profesional, acele momente care îți vor da posibilitatea să îți recunoști gafele. Odată recunoscute, ele sunt pe jumătate iertate, nu-i așa?

Așadar, vorbim de o săptămână a rezolvării problemelor cu tactici noi, cu tehnici noi. Ai parte de momente extraordinare însă din punct de vedere amoros.

Vei fi surprins în perioada următoare de partenerul de viață. Unele cadouri vor veni la tine când nu te aștepți. Ai câteva zile numai bune în următoarea perioadă. Se anunță tot felul de momente speciale.

De altfel, schimbările pe care le faci vor fi susținute și de cei mai aprigi cârcotași ai tăi. Ai parte de înțelegere din partea tuturor, așa că lasă văicăreala și profită săptămâna aceasta cât poți de beneficiile cu care vine.

Mai mult, din punct de vedere financiar apar cele mai mari schimbări. Se poate schimba data la care primești salariul și s-ar putea să te trezești ori cu mai mulți bani în buzunar, ori cu mai puțini.

Sectorul financiar e umbrit de imprevizibil, așa că e bine să pui niște bani la o parte din plin. Nu lăsa totul la voia întâmplări, căci soarta te surprinde de fiecare dată.

GEMENI: Aventurile fiscale îți pot aduce pierderi uriașe dacă nu ești atent cum gestionezi de acum încolo bugetul, de ce nu, cu mai multă creativitate. Zilele în care poți repara anumite greșeli făcute în trecut sunt chiar cele de la începutul săptămâni. Deci atenție mare cu precădere la zilele de luni și marți! În orice caz, problemele financiare se rezolvă la un moment dat, dar ce faci din punct de vedere sufletesc? Vin la tine iubiri mai vechi… Unele relații nu se uită niciodată și tu știi cel mai bine cum e ca mintea să fie în prezent și inima în trecut.

Va trebui să le împaci pe cele două în această săptămână. Nu de alta, dar din cauza anumitor răni din dragoste s-ar putea într-o zi să te pierzi pe tine însuți și chiar nu merită.

Apoi, relațiile cu apropiații pot fi unele destul de șubrede asta din cauza pretențiilor pe care alții le ridică la adresa ta, dar și din cauza anumitor cerințe pe care le ai și pe care nu știi să le motivezi până la capăt.

Cu sănătatea vei sta ceva mai bine cu o singură condiție: chiar să te ții de noul stil de viață și de regimul alimentar pe care tu singur ți l-ai impus. E foarte plăcut să vezi că te autoeduci atât de frumos și că te ții de anumite promisiuni pe care ți le-ai făcut chiar tu.

RAC: Iată că în perioada cuprinsă între 27 august și 2 septembrie începi să descoperi ce ai de făcut la modul cel mai obiectiv să nu îi mai rănești pe alții cu sinceritatea ta de multe ori brutală. Unii oameni vin la tine ca musca la miere și se lipesc de tine pentru că își dau seama că nu ești un om rău. Iată că unele prietenii se reînnoadă într-un mod surprinzător chiar. Cât despre situația financiară în aceste șapte zile, nu te aștepta la mari realizări. Nu de alta, dar vor fi câștiguri sub cele scontate, sub evidențele că meriți mai mulți bani.

Niște greșeli tehnice ori de calcule făcute de alții te-ar putea vitregi de sume importante. Poate că este cazul să îți faci provizii de pe acum ori să te gândești la modul cel mai serios la acea afacere care să îți asigure stabilitate financiară.

În orice caz, nu vei avea parte de situații foarte dificile pentru că ești suficient de inteligent să te descurci în orice circumstanță. Mizează pe ingeniozitatea ta în fața cumpenelor de acest tip. Ai grijă până unde duci dependența de anumite lucruri care îți fac rău.

E timpul să reduci din vicii pentru că îți pui sănătatea în pericol și chiar nu e o plăcere să dai mai mulți bani pe medicamente și pe analize medicale de acum înainte, mai ales că vei sta prost cu banii.

LEU: Cupidon își face treaba și a pus deoparte ce e mai bun pentru tine, deci trebuie să te pregătești sufletește pentru câteva clipe romantice, de ce nu, poate chiar la malul mării, la răsăritul soarelui, asta dacă ți-ai planificat weekendul pe plajă. Totodată, până pe 1 septembrie vei fi nevoit să faci tot felul de drumuri neplăcute. Afli că o persoană are nevoie de ajutorul tău sau s-ar putea chiar să faci niște vizite la spital. Cine știe, poate uneia dintre prietenele tale îi vine sorocul săptămâna asta, deci pregătește primul cadou pentru bebelușul ei.

Alte drumuri sunt legate de rezolvarea unor probleme financiare. Niște plăți întârziate te vor duce pe nebuloasele căi ale birocrației și din acest punct de vedere trebuie să te pregătești psihic, adică să ai cu tine toată răbdarea din lume!

Apar și câteva vești neplăcute. Unele promisiuni făcute de prieteni sau superiorii de la locul de muncă sunt încălcate una câte una. Vei da față cu ce înseamnă perversitatea umană și va trebui să iei măsuri.

Nu îți mai pune baza în nimeni de acum înainte. Învață să tragi doar pentru tine oricât de mult te-ar critica alții și ar judeca egoismul tău. Până la urmă, tu contezi cel mai mult pentru tine. Aceasta e realitatea.

Citeşte mai mult în Revista Teo