Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. Aspectele planetare fac ca saptamana 26 februarie – 4 martie 2018 sa fie una intensa pentru toate semne si in toate sectoarele vietii. In prima parte a saptamanii, Venus si Mercur se aliniaza cu Pluto, ceea ce inseamna ca nimic nu este asa cum pare a fi si totul necesita dedicarea si devotamentul tau. Poti fi tras in mai multe directii diferite ca sa iti dovedesti pasiunea. A doua parte a saptamanii zumzaie de alte influente planetare importante: Venus si Neptun se aliniaza cu Jupiter, ceea ce iti da timpul, spatiul si energia sa iti manifesti pasiunea. Luna plina de joi te ajuta sa iei o decizie pe care o tot amani.
Alina Costache
26 feb. 2018, 05:27
Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie - 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Horoscop saptamanal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Cu alte cuvinte, este o saptamana magica in care poti fi extenuat, sa simti ca arzi de epuizare ca o lumanare de la ambele capete, dar daca iti joci cartile bine si atent, vei avea o saptamana foarte buna.

Iata ce indica configuratia astrala a fiecarei zodii despre casa planetara a jobului si carierei in horoscopul saptamanal pe aceasta tema de mare interes. 

Cum fiecare om are un job si munceste la o cariera, este util sa te folosesti de previziunile pe care zodiacul ti le ofera ca sa eviti conflicte, probleme si sa atragi beneficii la locul de munca, indiferent daca esti angajat sau ai afacerea ta. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli intr-o pozitie buna de care poti profita urmare a muncii intense depuse la jobul tau. Comunicarea va fi mai complexa decat de obicei. Fii pe faza in fata unor posibile caderi. Oamenii pot fi prea sentimentali zilele acestea. Fa tot ce poti ca sa inveselesti diverse persoane. Iubirea si relaxarea trebuie sa iti fie prioritate chiar daca esti preocupat de job. Lucrurile se vor linisti curand. Acestea sunt zile bune sa treci in revista din nou care iti sunt beneficiile reale aduse de jobul tau. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fa-ti un ceai sau o cafea si stai cat de departe poti din calea oamenilor stresati si controlanti ce cer tot felul de lucruri. Aceasta este o perioada de rascruce pentru multi oameni. Evita sa iei decizii bruste despre cariera ta. Lucrurile se vor imblanzi curand. Este o perioada minunata pentru team building si evenimente sociale profesionale. E posibil sa iti dai seama de un flirt ce are loc la job. Nu tot ce pare a fi intre colegi chiar este si realitatea. Fii atent la parteneriate. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este cel mai probabil sa iti petreci cel mai mult timp in aceasta perioada focusat pe obligatiile sociale. Chiar daca ai mult de munca, calendarul tau social trebuie sa fie plin. Oportunitati de conexiune cu oamenii sunt peste tot. Acesta este un timp exuberant. Imbraca-te cel mai bine ca sa faci o impresie buna. Multe din lucrurile care s-au incetinit se vor accelera in curand, deci vei simti ca faci progresele dorite. Fii atent la zonele unde se amesteca finantele personale cu cele de munca, pentru a le separa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la cazare au crescut
Capital.ro
TAXA REDUSĂ cu până la 50%. Guvernul a anunțat decizia oficială: Rezolvăm această situație
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Te interesează pensia ta din viitor? Ministrul Muncii anunță ce se va întâmpla cu banii primiți la bătrânețe
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii cu venituri mărite în iunie. Când se va face plata
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
Marea schimbare de la 1 IULIE. Este măsura pe care o așteptau milioane de români: "Aceasta este DECIZIA LUATĂ astăzi"
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Mai MULȚI BANI pentru MILIOANE de ROMÂNI! Au DECIS ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'