Horoscop sentimental de vară, pentru cei singuri

Horoscop sentimental de vara. Iata ce ti-au pregatit astrele.

05 iun. 2016, 11:27
Horoscop sentimental de vară, pentru cei singuri

Pentru unii nativi care nu au un partener, vara lui 2016 vine cu vesti bune! Iata ce au rezervat astrele in sezonul cald pentru persoanele singure, din punct de vedere amoros.

Horoscop sentimental de vara, pentru cei singuri!

Berbec
Te simti dispus/a sa incerci marea cu degetul si sa te aventurezi in mai multe relatii. Nu ar trebui sa te hazardezi, ci sa stai sa analizezi cu atentie optiunile, pentru ca risti sa te confrunti cu dezamagiri. In luna august, poti avea parte de o intalnire total neasteptata cu o persoana care te va face sa simti fluturi in stomac.

Taur
Exista posibilitatea sa simti fiorii iubirii in aceasta vara, insa tine foarte mult de tine cum vei gestiona aceasta oportunitate. Trebuie sa renunti putin la orgoliu si sa faci unele compromisuri daca vrei ca o viitoare relatie sa functioneze.

Gemeni
Iti doresti o relatie, dar mai mult stai sa visezi cu ochii deschisi la acest lucru, in loc sa actionezi. Esti nehotarat/a in ceea ce priveste un nou partener si te temi sa nu te aventurezi intr-o relatie care nu merge. Incertitudinea ta nu lasa mari sperante pentru o poveste de iubire in aceasta vara, insa pe la jumatatea lunii iulie, ai putea avea parte de o surpriza.

Citeste previziunile complete pe HUFF.RO