Horoscop special: cei mai pămpălăi bărbaţi din zodiac

Nu exista zodii bune si zodii rele, exista doar zodii. Fiecare semn zodiacal a fost inzestrat de Dumnezeu cu anumite calitati, care ar trebui, teoretic, sa-i ajute pe nativi sa evolueze. Uneori insa, calitatile pot deveni defecte, daca nu sunt gestionate corespunzator. Iata care sunt cele 3 zodii considerate “slabe de inger” si de ce.

RomaniaTV.net
07 aug. 2018, 09:24
Horoscop special: cei mai pămpălăi bărbaţi din zodiac

Rac

Zodia Racului vibreaza pe aceeasi frecventa cu satelitul natural al Pamantului, Luna. In astrologie, Luna simbolizeaza sufletul, emotiile, principiul feminin prin excelenta. Racii sunt foarte sensibili la energia Lunii, care creste si descreste, provocand de multe ori stari de spirit contradictorii, melancolie excesiva, hipersensibilitate si o nevoie uriasa de afectiune.

Asa se explica de ce barbatii nascuti in zodia Racului sau cei cu Ascendentul in Rac sunt considerati “pampalaii” zodiacului. Sunt dependenti de figura materna, fie ea mama naturala, sora, amica sau iubita, mai mamoasa de fel. Si asta pentru ca refuza sistematic sa-si taie cordonul ombilical.

Firi dependente, barbatii Rac traiesc cu teama ca nu sunt iubiti sau ca vor fi respinsi. Aceasta frica provide, evident, dintr-o insecuritate interioara. Racii nu se simt bine decat in familie. Cum ii sui in avion si ii duci departe de mamica, incep sa se simta depresivi, dezradacinati, goliti de identitate. Ii apuca toanele si deveni isterici, daca nu le sunt indeplinite nevoile afective.

Balanta

Balantele nu vor sa se certe cu nimeni. Spre deosebire de femeile nascute sub acest semn, care pot da dovada de ipocrizie si stiu sa-si vada interesul, atunci cand e “musai”, barbatii Balanta sunt “prosti de buni”. Asa “fluturasi” cum sunt ei, cu ochii dupa toate fustele, sunt in stare sa-si taie si-o mama pentru persoana iubita. Cand se implica intr-o poveste de dragoste, se implica total. Ca se mai intampla sa se ingragosteasca si de alta pe parcurs, e alta poveste.

Cand vine vorba de luarea unor decizii importate, barbatii Balanta fac mai intai sondaj de opinie printre prieteni si membrii familiei, sa fie ei siguri ca decizia lor nu supara pe nimeni. Si uite asa ajung foarte usor de manipulat. E drept ca nu pica atat de usor in butoiul cu melancolie, cum o fac Racii, insa au o sensibilitate aparte, specifica firilor artiste.

Balantele sufera mult cand sunt criticate si nu suporta ideea ca nu mai vrei sa fii prieten(a) cu ei. Daca vrei sa faci un barbat Balanta sa se urce pe pereti, e suficient sa nu-i mai raspunzi la telefon sau sa ii dai block pe Facebook. Sa nu te mire daca isi pune mama sa te sune, pentru ate implora sa-l asculti macar 5 minute.

Pesti

Sunt alunecosi precum o coaja de banana insa nu suporta sa stea singuri. Desi se pricep de minune sa se bage pe sub pielea femeilor, barbatii nascuti in zodia Pestilor sunt extrem de influentabili. Pestii au o parere foarte buna despre ei si tin mortis sa ii vezi si tu ca pe Tatal nostru. Fix de aia poti sa-i si joci pe degete. Sunt emotionali pana in maduva oaselor si ii poti fraieri in special cu argumente care lovesc la “corazon”.