Horoscop Taur. Totul despre bărbatul Taur. Totul despre femeia Taur

Horoscop TAUR. Din 20 aprilie, am intrat in zodia Taur. Pentru aproximativ patru saptamani, pana in 20 mai, calitatile senzuale, statornice, dar si incapatanate ale Taurului vor fi liderii cerului planetar. Afla mai multe despre cum iti merge in zodia Taur aici.

23 apr. 2018, 20:07
Horoscop Taur. Totul despre bărbatul Taur. Totul despre femeia Taur

Horoscop Taur. Iata cum sunt persoanele nascute in zodia TAUR.  

Horoscop TAUR. Despre zodia TAUR

Al doilea semn al zodiacului

Semn: Fix

Element: Pamant

Energie: Yin

Conducator planetar: Venus

Motto: Eu am

Piatra: smarald

Culoare: verde, roz

Parti de corp guvernate de Taur: gat si ceafa 

Cuvinte cheie despre Taur: de incredere, rabdator, romantic, practic, devotat, responsabil, stabil, incapatanat, posesiv, rigid.

Taurului ii plac gradinaritul, gatitul, muzica, hainele de calitate. Nu-i plac schimbarile bruste de plan, complicatiile, materialele sintetice, nesiguranta. 

Horoscop Taur. Caracteristici generale. Asemanarea cu taurul

Zodia Taur este a doua din zodiac si este semnul care culege roadele muncii sale. Sunt foarte practici, cu picioarele pe pamant, tactili, le place sa lucreze cu mainile. Pipaitul si gustul sunt cele mai importante simturi pentru ei. Nativii acestei zodii sunt stabili, conservatori, de incredere, te poti bizui oricand pe ei. Sunt gata sa faca orice pentru a-si indeplini ceea ce si-au propus.

Taurii sunt semne de Pamant (ca si Fecioara si Capricornul) si au abilitatea de a vedea lumea din perspectiva realista si practica. Le este foarte usor sa faca bani si pot ramane intr-un proiect ani de zile. Desi multa lume o considera incapatanare, aceasta caracteristica poate fi considerata angajament si perseverenta. De aceea Taurii pot fi angajati model, parteneri pe termen lung, prieteni pe viata. Nativii zodiei sunt foarte protectori, conservatori si cateodata materialisti.

Patronul planetei este Venus, planeta dragostei, a frumusetii, a atractiei, a creativitatii si a gratitudinii. Taurul va fi un excelent bucatar, gradinar, amant si artist. Este o fire loiala care nu apreciaza modificarile bruste, criticile sau invinovatirile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO