Horoscop: Top 3 zodii de femei diabolice. Îţi vor face mai mult rău decât bine

Răutatea este caracteristica forte a câtorva dintre zodii. Practic, vorbim despre oamenii care au o predispoziţie aparte spre a face rău, spre a se răzbuna. Sunt capabili să recurgă la metode diabolice pentru a obţine ceea ce vor.

RomaniaTV.net
15 feb. 2016, 12:10
Horoscop: Top 3 zodii de femei diabolice. Îţi vor face mai mult rău decât bine

Iata cele 3 zodii in care se nasc oamenii carora le place sa faca rau fara niciun fel de regrete:

Gemeni

Femeile nascute in zodia Gemeni se pare ca se nasc cu un instinct diabolic. Sunt genul de persoane cu o mie de fete, de la care nu prea stii la ce sa te astepti. Se hranesc de multe ori din momentele in care reusesc sa ingenunchieze pe cineva care nu le este la suflet.

Gandesc lucruri rele si le exprima intentionat, doar pentru a-ti urmari reactiile. Le place sa domine pe plan intelectual, iar daca o poate face si fizic sunt cu atat mai multumiti. Singurele persoane carora nu le-ar face rau sunt copiii lor, in rest, oricine poate deveni tinta sagetilor sale otravite.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii de femei care vor ajunge în Rai. Sunt cele mai inimoase

Scorpion

Femeia Scorpion nu are niciun fel de limite. Ei ii place sa urasca pur si simplu pentru starea de fericire pe care i-o da, culmea, acest sentiment. Este o fire extrem de razbunatoare si va face tot posibilul sa distruga acea persoana care a ranit-o.

Scorpion

Femeia Scorpion nu are niciun fel de limite. Ei ii place sa urasca pur si simplu pentru starea de fericire pe care i-o da, culmea, acest sentiment. Este o fire extrem de razbunatoare si va face tot posibilul sa distruga acea persoana care a ranit-o. Pentru ca ea nu raspunde cu aceeasi moneda, ci plateste inzecit. Ii place sa se joace cu mintea celor din jur, mai ales cu a celor pe care ii iubeste. E mereu cu armele pregatite de atac in caz de nevoie. Joaca intotdeauna murdar, asa ca trebuie sa fii foarte atent la ceea ce spui sau faci, fiindca e capabila sa te santajeze in cel mai grav mod.