HOROSCOP: Topul celor mai inteligenţi bărbaţi, în funcţie de zodie

Visul oricărei femei este să aibă alături un bărbat inteligent, care se poate descurca cu brio în orice situație l-ar pune viața. Nu toate avem norocul acesta, însă, trebuie să știm că se poate evita toată această nemulțumire, dacă îi știm doar zodia bărbatului cu care facem cunoștință.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 08:58
HOROSCOP: Topul celor mai inteligenţi bărbaţi, în funcţie de zodie

Cu acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt cei mai inteligenți bărbați, în funcție de zodie și ce trebuie să facem pentru a-i avea acasă în fiecare zi.

1. Berbec

Berbecul e una dintre cele mai inteligente zodii. Poate nu este el cel mai iscusit când vine vorba de punerea la cale a unui plan și mai ales exprimarea acestuia, însă când vine vorba de științele exacte ei sunt pe primul loc. Gândesc logic și pe moment fără a fi nevoie de prea mult stres sau bătaie de cap. Reușesc să impresioneze cu această ușurință de a manevră problemele și dau senzația că este un bărbat veritabil, un bărbat pe care toate femeile l-ar dori.  

Citeşte şi Horoscop: Câţi oameni te plac, în funcţie de zodie

2. Rac

Când vine vorba de inteligența unui Rac, să te ții bine. Ajung să se cunoască pe sine și mai ales să te cunoască atât de bine încât nu ai cum să-i mai scapi vreodată- nici nu credem că ai mai vrea.  

Citeste articolul complet pe YVE.ro.