HOROSCOP URANIA 10-16 decembrie 2016: Aventura vă poate colora viaţa, vin mesaje din străinătate. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP URANIA 10-16 decembrie 2016. Cel mai important eveniment al perioadei cuprinse între 10 şi 16 decembrie va fi faza de Lună Plină în Gemeni, care se va produce în ziua de 14 decembrie, prin opoziţia Soarelui cu Luna la 22° 25' pe direcţia Săgetător/Gemeni. Există însă şi alte aspecte astrale care influenţează zodiile în această perioadă.

09 dec. 2016, 06:52
HOROSCOP URANIA 10-16 decembrie 2016: Aventura vă poate colora viaţa, vin mesaje din străinătate. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP URANIA 10-16 decembrie 2016 Berbec

În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41′), vor continua să se manifeste contradicțiile personale afirmate în perioada anterioară careau conturat o serie de ipostaze dificile în planul autorității profesionale și al discuțiilor parteneriale. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42′), preocupări legate de bani. Prietenii și cunoscuții îi pot încurca pe nativi prin neseriozitate sau inițiative păguboase.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09′), comunicarea poate fi un factor important în rezolvarea chestiunilor curente de viață dar ea poate, la un moment dat, să devină obositoare, să le ocupe prea mult timp sau să le abată atenția de pe chestiunile personale mai importante, care nu se rezolvă doar pe bază de dialog. 

Berbecii pot primi mesaje din străinătate, pot lua legătura cu oameni și instituții care se află în afara țării sau pot efectua deplasări de scurtă durată. Unele călătorii se pot scurta sub presiunea evenimentelor de ultimă oră sau se pot desfășura în condiții de stres și disconfort.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, dorința de a ține legătura cu rudele sau obligația de a se implica în chestiuni familiale care le complică viața și aduc în actualitate ostilități și neînțelegeri mai vechi. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15′), unii nativi, mai ales bărbații sau cei tineri, se vor confrunta cu o stare de spirit care îi poate împinge spre aventură.

Pentru unii, sportul poate fi un motiv de bucurie (dacă fac progrese sau obțin succese), pentru alții satisfacția va veni de la activitățile artistice, multe dintre ele practicate ca hobby. În sfârșit, mai este și categoria celor pentru care dragostea va fi pe primul loc în preocupările personale. De aceea, aventura poate să le coloreze intens viața în acest răstimp.

Taur

În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41′), nativii se vor înfuria pe cineva sau se vor enerva pentru că una ori mai multe direcții de viață merg prost. Unul dintre motive va fi cel care ține de locul de muncă. Acolo, niște restructurări, niște reorganizări ale programului și volumului de muncă ori o nouă schemă le vor leza interesele.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42′), natura lor interioară va fi răscolită de presiunile care se pot exercita asupra lor, dacă dețin funcții și posturi publice de autoritate ce le este puternic zguduită prin contestări, critici, acuzații și manevre destabilizatoare. Relațiile parteneriale vor cunoaște o evoluție delicată. 

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09′), în măsura în care există o logică a lucrurilor în plan individual, se pot contura preocupări legate de o chestiune de intrare în legalitate, întocmirea unor acte oficiale.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, Taurii nu vor avea chef de vorbă. Ei vor fi tăcuți, discreți, rezervați. Vor prefera să studieze, să se informeze, să aprofundeze o chestiune de interes personal, înainte să se pronunțe sau să ia o decizie.

Mentalul lor va fi mai puțin dispus în aceste zile să primească sugestii, Taurii arătându-se refractari la tot ceea ce nu provine dintr-o sursă oficială. Îi va speria subiectivismul și individualismul altora și vor avea impresia că se pot înșela la tot pasul dacă țin cont de părerile și informațiile vehiculate de colegi, vecini, cunoscuți ocazionali.

În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15′), starea lor generală (fizică, psihică, afectivă) se va modifica: fie tensiunile dintre ei și colaboratori, fie piedicile în calea rezolvării unor diferențe, fie solicitările profesionale intense îi vor face să reacționeze destul de brutal, arătând celor din preajmă latura dură a personalității lor.

 

Gemeni

În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41′), se vor manifesta, în continuarea ultimelor două zile, tensiunile între nativi și persoanele de care sunt legați afectivi. Uneori, acestea pot apare (dacă nu s-au conturat până acum) din senin, lăsând impresia de capriciu, de subiectivism. Alteori, motivul nerostit pot fi banii, subiect asupra căruia Gemenii au o viziune de natură să-i nemulțumească pe prieteni, cunoscuți ori chiar copii.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42′), stare generală proastă, nemotivată de un eveniment anume. Organismul nativilor va trece printr-o perioadă în care va reține apa, toxinele, se îngrașă, respinge unele medicamente sau alimente. 

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09′), perioadă mai bună în care spiritul independent al Gemenilor se poate desfășura nestingherit. Aceștia vor trăi momente de entuziasm, de bucurie sau de satisfacție dacă desfășoară activități libere de orice constrângere, practicate din plăcere, din vocație sau ca formă de compensare a stresului de peste zi.

Vor fi favorizați cei care lucrează în domeniul presei și al spectacolelor, scriitorii profesorii și avocați. În câmpul cunoașterii, Gemenii pot trece prin împrejurări de viață care să le permită accesul la informații speciale, de excepție ori de mare valoare în pregătirea lor profesională. O explicație ar fi și Luna Plină din Gemeni, care poate deschide porțile cunoașterii.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, Gemenii vor face calcule bănești. Aceiași Lună Plină din 14 decembrie poate genera o scurtă criză relațională. În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15′), vor fi posibile discuții în contradictoriu, la locul de muncă, care vor avea ca punct de plecare o chestiune de principiu, o viziune modernă, o noutate sau o schimbare ce întâmpină rezistență și opoziție în aplicare ei.

Rac

În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41′), dorință de emancipare, de afirmare sau de spargere a unor tipare de acțiune care să le permită să progreseze ori să se facă cunoscuți. Deși trăită intens, uneori dramatic, perioada se asociază cu ostilități, blocaje sau piedici de natură familială sau partenerială, petrecute, uneori, în ultimul moment ca o surpriză.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42′), tendință firavă de stabilizare a unor relații de prietenie. Dinspre sectorul „inimă” tristeți, îndoieli, constatări nepăcute care le amărăsc sufletul. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09′), instabilitate mentală. 

Racii cu greu se vor putea concentra asupra unui subiect.  Mintea lor va fugi de colo-colo, nepermițându-le să aprofundeze o temă de viață. La această stare se poate adăuga și iritabilitatea provocată de faza Lunii Pline, de la începutul nopții de 14 decembrie, care va răscoli axa celor două case ale sănătății.

În general, se vor înregistra procese inflamatorii, congestive, reacții organice însoțite de febră. Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, se va instala o perioadă delicată prin lipsa de energie fizică, prin mobilizarea greoaie, prin reacțiile lente sau blocate de inhibiții interioare: unora le va fi frică sau jenă să facă anume demersuri, să ceară și să pretindă un drept de-al lor. Delicatețea lor funciară va fi dublată de o lipsă de voință temporară.

Între 15 și 16 decembrie rezonanță astrală dificil de suportat de către multe persoane, indiferent de vârstă, care va introduce noțiunea de „încurcături” care se condiționează una pe alta în plan personal, familial, partenerial, procesual, social, public și profesional.În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15′), dorința sau nevoia imperioasă de a face o cumpărătură de lux, de reprezentare sau care intră în categoria cadou scump.

Leu

În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41′), zi în care nativii vor fi mânați de voință, orgoliu și ambiții, cele mai multe dintre ele pornind din dorința de a se afirma sau de a schimba situații care nu merg bine, profitabil sau corect în sectorul studiilor, al performanțelor profesionale, al originalității într-un domeniu ce ține de morală, societate, religie, drept, filozofie. Mare dorință de a călători, ceea ce îi poate determina să facă rezervări pentru excursii și vacanțe în locuri pe care demult timp doresc să le vadă.

Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42′), gesturile, intervențiile, comportamentul nativilor din Leu vor fi determinate de dorința de a-și consolida un statut căpătat de curând (funcție, demnitate, responsabilitate). 

Leii vor da dovadă de rezistență nervoasă în toate confruntările și conflictele cu partenerii de viață, de afaceri sau de proiecte. Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09′), sunt posibile dialoguri interesante, cunoștințe noi sau surprize de la prieteni, toate de fondul și în nota specifică din punct de vedere astrologic a fazei de Lună Plină.

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, unii vor fi abătuți de peisajul financiar precar. În acest răstimp, ei vor încerca să găsească soluții pentru plățile curente, pentru achitarea unor datorii. În tot acest efort de reechilibrare financiară familia nu va fi alături de ei sau, din varii motive, nu-i va ajuta.

În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15′), Luna își va începe stagiul prin zodia lor natală ceea ce le va mai ridica moralul și îi va provoca la acțiune și implicare. Începe o perioadă bună pentru cei care practică sport sau se angajează în expediții, excursii tematice, călătorii cu scop precis (științific, documentar, etc.) altul decât simpla distracție.

Fecioara

În prima parte a zilei de 10 decembrie (până la ora 14:41′), răstimp în care toate evenimentele care presupun bani și acte oficiale sunt complicate sau se lovesc de prevederi legale contrare scopului propus. Între 10 decembrie după-amiaza și 12 decembrie (până la ora 14:42′), perioadă de oarecare consolidare interioară când, unele bănuieli (sau temeri), se vor confirma, când o serie de intenții se vor materializa, când o serie de sentimente se vor stabiliza.

Între 12 decembrie după-amiaza și 14 decembrie (până la ora 14:09′), se va vorbi mai mult sau mai puțin intens, după caz și situație particulară, despre unele persoane născute în acest semn zodiacal. Luna Plină, care se va produce pe sectorul casei a X-a, a ridicării în rang sau a accederii la funcții, îi poate pune pe nativi în situația de răspunde unei propuneri, de a accepta o schimbare profesională sau de a se conforma unei realități ce este provocată și patronată de Luna Plină.

 

Între 14 decembrie după-amiaza și 16 decembrie, la prânz, răstimp devavorabil evoluției unei relații de prietenie. Între soți se va strecura confuzia și, uneori, neîncrederea. Amestecate și neclare vor fi și relațiile parteneriale drept pentru care negocierile trebuie limitate la schimbul de idei și cuvinte strict necesare momentului iar rezolvarea chestiunilor de principiu, majore să fie amânate pentru o perioadă mai bună din punct de vedere astral.

În ultima parte a zilei de 16 decembrie (după ora 15:15′), posibilă după-amiza și noapte cu discrete și scurte tulburări de ritm cardiac. Atenție, în cazul nativilor din Leu care au antecedente vasculare sau afecțiuni cronice ale sistemului nervos. Din această după-amiază sunt posibile confruntări la locul de muncă cu persoane care se poartă excentric, nestăpânit, care sunt nervoase, lesne de iritat și care pot destabiliza relațiile umane de la serviciu prin inițiative și acțiuni nesăbuite care se pot răsfrânge asupra activității curente a nativilor.

Horoscopul complet, pe libertatea.ro