Horoscop Urania 24 – 30 iunie 2017: Se anunţă probleme de familie, furtuni interioare şi scandal în concedii. Atenţie la examene!

Horoscop Urania 24 - 30 iunie 2017: Celebrul astrolog a realizat previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

23 iun. 2017, 06:15
Horoscop Urania 24 – 30 iunie 2017: Se anunţă probleme de familie, furtuni interioare şi scandal în concedii. Atenţie la examene!

Berbec

Pe 24 şi 25 iunie, pronunţate probleme de familie. Grijile ar putea determinate de situaţia materială sau de starea de sănătate a rudelor apropiate, pentru alţii, treburile gospodăreşti şi administrarea patrimoniului se desfăşoară greoi. Pe 24 iunie, se va produce faza de Lună Nouă în Rac, care va avea rolul de a scoate în evidenţă, o ipostază privitoare la casă şi familie: o schimbare sau un eveniment poate construi o nouă realitate în legătură cu aceste segmente de viaţă şi activitate. Între 26 iunie şi începutul zilei de 28 iunie, motive de înflăcărare în plan afectiv sau de ambalare (iritare, enervare, revoltă, trăiri intense) provocate de copii (poate şi pe fondul examene de dată recentă sau în curs de derulare). Contextul îi va avantaja pe cei implicaţi în activităţi sportive cu miză mare, bazate pe provocare, dându-le ambiţie, voinţă, forţă fizică, o bună coordonare între trup şi minte. Cei care lucrează în domeniul umanist şi artistic se pot simţi cuprinşi de flacăra creaţiei sau a inspiraţiei. Între 28 iunie, după ora 03:42′, şi dimineaţa zilei de 30 iunie, este posibil ca Berbecii să muncească mai mult decât în alte perioade; moment bun pentru a face ordine la locul de muncă, la propriu şi la figurat. Posibile câştiguri provenind din recompensarea unor activităţi de mică amploare (de ex. colaborări ocazionale). Pe 30 iunie, după ora 10:02′, începe să se contureze un răstimp mai temperat în cadrul relaţiilor parteneriale; nativii vor dori să pună punct tensiunilor dintre ei şi partenerul de viaţă sau asociatul în afaceri. Totuşi, contextul nu va fi uşor de suportat, provocările venind şi din alte sectoare de viaţă, justificând astfel, tendinţa Berbecilor de a nu se mai lupta pe toate fronturile. La sfârşitul săptămânii, va începe să-şi facă efectul opoziţia Marte/Pluton care ar putea genera constrângeri şi blocaje profesionale.

Taur

Pe 24 şi 25 iunie, casa a III-a a comunicării şi deplasărilor se află în prim-planul vieţii curente a nativilor. Aceştia vor întâmpina probleme în privinţa liberei exprimări, a depăşirii unor momente delicate în care vor fi solicitaţi să vorbească (să susţină un punct de vedere, să aducă argumentaţia necesară în susținerea unei idei, a unui proiect sau în cadrul verificării cunoştinţelor. Din această perspectivă, faza de Lună Nouă care se va produce, în dimineaţa zilei de 24 iunie, în acest sector astral, nu va avea darul de a-i face mai elocvenţi sau mai convingători. Dimpotrivă, mulţi dintre Tauri vor afişa o reţinere, o jenă, o teamă sau o sfială în a vorbi răspicat. Deplasările nu vor fi scutite de încurcături, cele mai multe ţinând de imposibilităţile de moment de a face o călătorie, o excursie sau orice deplasare, mai ales dacă va interveni elementul „Apă”, atât sub aspectul nevoii de a străbate un segment de drum cu ambarcaţiuni cât şi din cauza unor intemperii, situaţie generată de efectele Lunii Noi în Rac (zodie de Apă, tranzitată de patru planetele). Riscul este de a nu mai putea pleca de acasă spre o destinaţie sau de a rămâne blocaţi departe de casă, de hotelul sau cabana unde s-au cazat). Între 26 iunie şi începutul zilei de 28 iunie, Taurii se vor purta ca nişte adevăraţi stăpâni la ei acasă şi în familie unde ordinele nu se vor discuta. Între 28 iunie, după ora 03:42′, şi dimineaţa zilei de 30 iunie, stabilitate emoţională şi premize practice ale multor gânduri şi intenţii pe care le materializează sau doar le nutresc. Pe 30 iunie, după ora 10:02′, pe fondul unui context astral marcat de radicalism şi rigiditate, Luna, în tranzit prin Balanţă, alături de Jupiter, va aduce o binefecătoare notă de logică, de bun-simţ, de temperanţă sau de înţelepciune, care poate atenua sau, măcar, împiedica amploarea pe care tind să o ia unele aspecte de viaţă.

Gemeni

Pe 24 şi 25 iunie, procesul complicat care s-a declanşat, cu nişte zile în urmă, pe axa celor două case ale banilor şi avantajelor materiale se va intensifica în acestă perioadă prin prezenţa, în casa banilor obţinuţi din muncă proprie, a patru planete şi prin impactul pe care îl va avea, asupra aceluiaşi sector, faza Lunii Noi din Rac, din zorii zilei de 24 iunie. Astfel, în afara unei posibile restricţii băneşti, se mai poate lua în calcul o schimbare de statut care poate genera o sincopă financiară. Nu vă bazaţi pe iminenţa unei plăţi sau pe intrarea în posesie a unei sume ce vi se cuvine, pentru că situaţia se poate modifica de la un moment la altul, lăsându-vă fără resurse. Nu este exclusă nici o cheltuială majoră, de ultimă oră, care să vă golească buzunarele. Între 26 iunie şi începutul zilei de 28 iunie, şanse ca nativii să vorbească în apărarea lor sau în susţinerea unui proiect. Nota generală va fi de autoritate şi cultivare a imaginii de persoană puternică. În negocieri sau în dialogurile unde va fi nevoie de diplomaţie şi supleţe, Gemenii vor avea tendinţa să exagereze, abordând poziţii rigide şi categorice, ceea ce nu-i va avantaja, deşi, poate, pe fond, atitudinea lor ar fi justificată. Între 28 iunie, după ora 03:42′, şi dimineaţa zilei de 30 iunie, se poate identifica o premiză pragmatică sau materialistă care îi va chema „la ordine” pe aceşti nativi, obligându-i să privească realitatea în faţă şi să cântărească corect, în avantajul lor, orice decizie. Pe 30 iunie, după ora 10:02′, Gemenii vor avea o stare mai bună: vor fi mai relaxaţi, mai plini de speranţă, mai calmi, mai echilibraţi şi mai dispuşi să se lase în voia tihnei, a odihnei, a activităţilor distractive sau a cochetăriei şi jocurilor sentimentale mai mult sau mai puţin vinovate. Posibile beneficii de imagine obţinute prin intuirea unei oportunităţi sau prin specularea unei împrejurări favorabile.

Rac

Pe 24 şi 25 iunie, casa I a personalităţii va fi foarte solicitată. De mai multe zile, ca o consecinţă a intrării, în semnul lor zodiacal, a planetelor Marte, Mercur şi Soare, nativii sunt supuşi unor „presiuni astrale”: sunt solicitaţi, au probleme, îşi fac griji, se confruntă cu discrepanţe în activitatea curentă ceea ce îi oboseşte, îi enervează şi îi obligă să se plieze la condiţile momentului. Pe fondul fazei de Lună Nouă în Rac, care va avea loc în dimineaţa zilei de 24 iunie, nativii vor marca un început, o cotitură în existenţa lor, pe unul din cele douăsprezece lăcaşuri ale cerului lor astral. Poate că nu se va întâmpla ceva important şi lesne de identificat, dar, măcar, organic, sufleteşte sau chiar relaţional, s-ar putea vorbi de o notă aparte ce va face diferenţa între ceea ce s-a petrecut din iunie 2016, de când Luna Nouă în Rac de atunci a deschis un ciclu de un an, şi ceea ce va instaura actuala Lună Nouă, care va pune, totodată, capăt elementelor ce ţin de trecut. Context delicat pentru toate tipurile de relaţii parteneriale care vor deveni tot mai stingheritoare din 29 – 30 iunie, când Marte va face opoziţie cu Pluton, pe casele I-VII. Posibile lezări de imagine sau de interes pe fondul unor conflicte mai vechi ce vor atinge, atunci, apogeul eventual în contextul unui litigiu. Între 26 iunie şi începutul zilei de 28 iunie, atenţie la formularea unor pretenţii salariale sau pecuniare în cadrul unor negocieri sau revendicări. Între 28 iunie, după ora 03:42′, şi dimineaţa zilei de 30 iunie, tendinţa generală este de consultare; Racii se vor putea sfătui cu prietenii sau cunoscuţii, competenţi într-o direcţie de viaţă, iar aceştia îi pot ajuta sau le pot furniza informaţiile esenţiale de care au nevoie pentru a depăşi momentul. Pe 30 iunie, după ora 10:02′, stres şi blocaj în chestiuni personale, parteneriale, procesuale, familiale sau socio-profesionale. Nu va fi o perioadă a rezolvării ci a evaluării limitelor.

Leu

Pe 24 şi 25 iunie, s-ar putea vorbi de o adevărată furtună interioară provocată de numeroasele procese de gândire care nu le dau pace: analizează, îşi amintesc, reevaluează trecutul îndepărtat sau apropiat, Leii vor deveni placa de rezonanţă interioară a tuturor evenimentelor prin care au trecut în ultimul timp şi, cu toate că, fundamental, zodiacal, nu sunt nişte „delicaţi” şi nişte „sensibili”, iată că, de astă – dată, viaţa sufletească, emoţiile şi sentimentele vor căpăta conturi clare. Unii dintre nativi, în funcţie de ipostazele care au generat aceste stări sufleteşti, pot trăi şi lăsa să se vadă, senzaţia unei persoane ajunsă la capătul puterilor, epuizată de conflicte şi măcinată de îndoieli. Impact astral asupra stării de sănătate cu răscolirea unor afecţiuni cronice, cu stări generale proaste, cu lipsă de energie şi cu modificări ale fiziologiei aparatului digestiv, ale metabolismului, ale regimului zahărului în organism, a Lunii Noi în Rac (casa a XII-a), ce va avea loc în dimineaţa zilei de 24 iunie. Între 26 iunie şi începutul zilei de 28 iunie, perioadă de redresare, de revenire la o formă fizică şi psihică mai bună. Leii vor avea chef de viaţă, elan în muncă şi entuziasm. Între 28 iunie, după ora 03:42′, şi dimineaţa zilei de 30 iunie, calcul bănesc, demersuri menite să rezolve o problemă financiară sau o încurcătură ori un blocaj în acte şi aprobări care le-ar permite să reglementeze o situaţie de natură materială. Pe 30 iunie, după ora 10:02′, posibil succes într-un demers care va avea ca scop obţinerea unei amânări, realizarea unei înţelegeri, găsirea unei căi de a ieşi dintr-un impas, de comun acord; cu cât vor fi mai diplomaţi, cu atât succesul va fi mai mare. Se menţine postura benefică a planetei Venus pe casa a X-a care poate înlesni succese sau le poate oferi soluţii interesante pentru notorietatea, imaginea şi vocaţia lor profesională.

Fecioara

Pe 24 şi 25 iunie, acumularea de patru planete în semul Racului şi faza de Lună Nouă care se va petrece pe casa a XI-a a prietenilor vor avea menirea să pună în dificultate relaţiile de prietenie care nu sunt bazate pe onestitate şi atitudine corectă. Cei născuţi în Fecioară vor simţi din plin lipsa de verticalitate a unor persoane despre care aveau, până la acest moment de cumpănă, o impresie frumoasă. Partea bună a acestei etape astrale este că le va permite nativilor să trieze relaţiile cu cei apropiaţi şi să-şi regândească atitudinea şi investiţia de încredere şi simpatie în funcţie de revelaţiile pe care le va declanşa Luna Nouă din ziua de 24 iunie. Între 26 iunie şi începutul zilei de 28 iunie, trăiri intense legate de un statut material sau familial ce trebuie apărat ori de constrângerile momentului, de loc uşor de administrat. Între 28 iunie, după ora 03:42′, şi dimineaţa zilei de 30 iunie, Luna va străbate segmentul zodiacal natal şi-i va face mai cumpătaţi, mai echilibraţi, mai circumspecţi în decizii, în comportament sau în reacţii chiar dacă motivele de îngrijorare vor fi majore şi întotdeauna justificate. Principala lor preocupare va fi să nu pună în pericol o rudă, întreaga familie din care provin sau relaţiile conjugale ori de afaceri şi să nu sporească riscurile unor evenimente încercând să limiteze consecinţele unor atari situaţii care se vor produce. Perioadă în care nativii vor fi preocupaţi de persoana lor, de interesele lor, de avantajele lor. Pe 30 iunie, după ora 10:02′, rezolvări financiare posibile prin valorificarea oportunităţilor de moment, slalom printre dificultăţile de a onora o datorie, o plată, o cumpărătură. În plan sentimental, nota generală a întregii săptămâni va fi de dezacord interior, de nemulţumire, de uimire, de contradicţie între convingeri şi realitate; unele relaţii se vor „răci”, altele vor fi abandonate sau rupte din voia Fecioarei.

Citește mai multe pe libertatea.ro