Horoscop URANIA 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: SATURN îţi influenţează zodia

Horoscop Urania pentru saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie 2015. Vezi ce iti rezerva astrele in perioada urmatoare. Vezi ce zodii sunt avantajate zilele acestea.

28 nov. 2015, 14:25
Horoscop URANIA 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: SATURN îţi influenţează zodia

HOROSCOP URANIA. Planetele se află în aceleași semne zodiacale în care s-au aflat și în ultimele zile. Diferă, firește, relațiile care se stabilesc între ele.

Astfel, întreaga săptămână viitoare, Saturn se va afla în cuadratură cu Neptun la 7 pe direcția Săgetător/Pești. Pe 30 noiembrie Marte va face conjuncție cu Luna Neagră la 10° Balanță regăsindu-se apoi, în aceeași relație strânsă, la 11° Balanță până pe 3 decembrie.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: BERBEC

Pe 28 și 29 noiembrie acești nativi se vor confrunta cu tot felul de situații complicate, enervante sau greu de soluționat poate și din cauza faptului că influențele caselor I, IV, VII și X se întrețes, condiționându-se reciproc. În joc intră o serie de planete cu influențe negative care își pun amprenta pe direcțiile fundamentale ale existenței lor.

O trăsătură a acestei perioade este și faptul că nu evenimentele sunt cele care le dau nativilor o stare de apăsare sufletească și chiar aceste trăiri (gânduri, îngrijorări, amărăciune, spaimă de viitor). Pe 30 noiembrie, 1 decembrie și prima parte a zilei de 2 decembrie casa sufletului este plină de scânteile dragostei față de o persoană, o ideea, un fiu/fiica, o dorință.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: TAUR

Pe 28 și 29 noiembrie Taurii vor fi obligați să se exprime. Fie să vorbească în fața unei comisii, să se justifice. Contextul nu le este favorabil din multe motive care se pot activa, de la caz la caz, în funcție de vârstă loc în societate sau realitate biografică individuală. Astfel, unii se pot simți stingheriți, alții pot face chiar o mică criză de orgoliu.

Și, tot de la caz la caz, aceste ipostaze pot fi provocate de un context școlar, pedagogic, educațional alteori de relațiile cu frații/surorile, cunoscuții sau vecinii și, într-o altă ipostază, ele pot fi legate de evoluția unei stări de lucruri la locul de muncă. Mai contribuie și surprizele care țin de felul în care se poartă sau se manifestă cineva în acest joc complicat al ideilor, informațiilor și intereselor.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: GEMENI

Pe 28 și 29 noiembrie banii devin o chestiune stringentă. Unii sunt obligați de împrejurări să facă o serie de plăți ori să se conformeze unor exigențe financiare care le dau peste cap planul curent de viață. Nevoile copiilor, un partener de suflet cheltuitor sau pretențios pot fi cauza acestor bulversări dar complicațiile pot veni și din alte domenii de viață și activitate.

Pe 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie până la prânz Gemenii vor fi în formă ori de câte ori vor fi obligați să se manifeste în public. Le va plăcea ideea de a fi vedete, de a fi priviți ca niște lideri de opinie.
Vor să impresioneze, să cucerească și, mai ales, să-i „facă praf” pe cei care îl privesc.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2015 2015: RAC

28 și 29 noiembrie – două zile în care nativii din Rac se pot simți bine, pot funcția mai aproape și mai în concordanță cu natura lor astrală autentică. Este adevărat că o parte dintre planete realizează în această perioadă relații dure, complicate cu Luna care este, pentru moment, singura favorabilă lor.

De aceea, partea bună a acestui acest tranzit poate fi contracarată de situații care pot evolua surprinzător (mai ales pe direcția ascensiunii profesionale), păgubos (în plan partenerial) sau relațional (rude, familia din care provin). Casa a IV-a a casei și patrimoniului lor este pusă la încercare între 30 noiembrie și 3 decembrie.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: LEU

Între 28 și 29 noiembrie Leii se pot confrunta cu discrete tulburări de digestie sau cu stări proaste care își află originea în boli degenerative, reumatice cu afectarea pielii și sistemului osos. La locul de muncă nativi se pot trezi în mijlocul unor dispute, a unor situații contradictorii care pun în evidență două realități: o părere, o chestiune de conștiință personală care intră în contradicție cu un curent general de opinie sau cu interesul unei majorități.

Apar astfel o serie de piedici fie în comunicarea nativilor cu șefii sau subalternii, fie un dezacord cu privire la felul în care se desfășoară o activitate față de care ei au puncte de vedere divergente. În felul acesta unii nativi se pot trezi singuri în mijlocul unui colectiv care devine, pe zi ce trece, tot mai ostil față de ei.

Citeste continuarea pe libertatea.ro