HOROSCOP URANIA 9-15 decembrie 2017: enervări, plictiseală, oboseală, se anunţă o săptămână plină de cumpene

HOROSCOP URANIA: Previziuni astrologice pentru perioada 9 – 15 decembrie 2017. Marte va intra în zodia Scorpionului

08 dec. 2017, 18:35
HOROSCOP URANIA 9-15 decembrie 2017: enervări, plictiseală, oboseală, se anunţă o săptămână plină de cumpene
Berbec
Între 9 și 11 decembrie dimineața atenția nativilor va trebui să se concentreze pe muncă iar starea lor de spirit va trebui să se adapteze exigențelor momentului care nu le vor permite nici relaxare, nici detașare; enervări, plictiseală, oboseală. Pe 9 decembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Prezența Guvernatorului nocturn al Berbecilor în casa a VIII-a, a beneficiilor materiale, reprezintă o premisă importantă până la sfârșitul lunii ianuarie 2018 pentru toți cei care doresc să găsească o soluție la chestiunile bănești sau patrimoniale care nu s-au rezolvat în 2017. Totuși, nu toate ideile care le vor trece prin minte, în această privință, vor fi și cele indicate să fie puse în practică. Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, posibile tulburări ale relațiilor parteneriale care pot fi puse la încercare de micile evenimente cotidiene sau de situațiile pline de disconfort generate de rivalități și ostilități care-i vizează, mai ales, pe cei care au o funcție sau exercită responsabilități ce intră în dezacord cu viziunea și interesele rivalilor. Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, unele persoane pot fi afectate material, social și/sau moral de decesul unui cunoscut. Berbecii pot trece pe lângă situații cu grad sporit de risc pentru corpul lor fizic. Întreaga săptămână trigonul care se va realiza, la grad perfect, între Uranus și Soare, în jurul datei de 15 decembrie, poate provoca surprize legate de relația lor cu străinătatea (relații cu oameni și instituții, corespondență, întocmirea unor documente oficiale, ipostaze publice, călătorii), modificări la nivelul percepțiilor despre lume și viață, remodelare a conștiinței și viziune asupra viitorului socio-profesional personal. Mercur, intrat în mișcare aparent retrogradă, le va permite să-și reașeze opiniile o bază solidă iar Saturn îi va ajuta să-și consolideze opiniile și să-și traseze direcții de viață pe termen lung.
 
Taur
Între 9 și 11 decembrie dimineața, Taurii vor avea tendința să-și analizeze sentimentele „la rece”, să fie obiectivi, lucizi și, deseori, pragmatici în concluziile pe care le vor extrage din observarea atentă a celor dragi. Grijă sporită dar manifestată oarecum obositor și insistent de către părinți în relația lor cu copiii. Perioadă bună pentru a finisa planuri și proiecte profesionale cu o componentă creativă și imaginativă, care au nevoie de un „ochi critic”. Nu va fi vorba de un răstimp al expansiunii sufletești ci al atenției și metodei. Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, dorință de reechilibrare organică prin prudență alimentară, terapii și tratamente corporale blânde, de întreținere sau recuperare. Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, stări de spirit iritate; nativii vor fi supărați din varii motive parteneriale, de aceea, nu trebuie să fie provocați mai ales că, din 9 decembrie, comportamentul și reacțiile lor vor fi marcate de Marte care va intra în zodia Scorpionului și va începe să își exercite influența în cadrul casei a VII-a, căreia îi va imprima o dinamică conflictuală și drastică. Relațiile de parteneriat dificile sau care sunt complicate de dușmănii și rivalități, mai mult sau mai puțin explicite, vor da acum „în clocot”, punându-i pe nativi în situația să dea replici dure celor care îi atacă. Se anunță o perioadă a conflictelor născute din motive subiective, greu de controlat; etapă a contestărilor ce planează asupra contractelor amenințate cu rezilierea. Nu sunt indicate gesturile de forță care escaladează conflictele deja născute în căsnicie și care, în afara supărării și stresului, nu vor facilita vreun succes sau vreo rezolvare a tensiunilor. Evoluție specială a proceselor. Posibile moșteniri; gesturi menite să reglementeze juridic sau financiar regimul donațiilor, al sponsorizărilor și finanțarea activităților desfășurate de nativi ceea ce poate presupune și revizuirea, pe ultima sută de metri, a unor clauze.
 
Gemeni
Între 9 și 11 decembrie dimineața, activități casnice sau organizarea unor evenimente de familie. Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, Gemenii vor da dovadă de spontaneitate, de capacitatea de a inventa sau inova, de a improviza și a găsi soluții de ultim moment în cadrul unor activități artistice sau interpretative, de creație sau de proiectare. Liberă mișcare a sentimentelor dar și nevoia, resimțită mai acut ca în alte dăți, de a da frâu liber convingerilor, tendințelor, dorințelor și înclinațiilor pentru activități care fac plăcere, le aduc satisfacție sau îi plasează pe nativi într-un alt registru de motivații și împliniri. Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, destul de multe prilejuri de enervare sau de îngrijorare la locul de muncă; posibile situații dificile, penibile sau nemulțumitoare, stârnite poate și de recenta intrare, în acest sector, a planetei Marte care va tranzita Scorpionul până la sfârșitul lunii ianuarie 2018. Combinația Marte/Jupiter va da casei a VI-a a acestei zodii o greutate specifică, născută din posibilele pericole sau conflicte. Același tranzit le va mai influența Gemenilor starea de sănătate, aducând un risc sporit pentru răceli, viroze, infecții, tulburări endocrine. Marele marcaj al acestei săptămâni provine de la tranzitele prin Săgetător ale planetelor care alcătuiesc patru opoziții la Soarele natal al Gemenilor. Astfel, casa a VII-a este pusă din plin la încercare: dialoguri, efervescență relațională, discuții pe teme principiu, normă, legislație, metodă. Pot fi invocate acte, contracte, înțelegeri, minute, memorandumuri. În jurul datei de 15 decembrie unele idei și puncte de vedere pot fi supuse unor modificări, revizuiri sau concesii ori nativii înșiși pot face obiectul unor schimbări de atitudine ale partenerilor lor de dialog sau de proiect. Posibile decizii pe fondul unor procese ce ar putea fi, eventual, revizuite.