HOROSCOP URANIA: Ce se întampla cu TOATE ZODIILE în decembrie!

Vrei sa vezi ce te asteapta in ultima luna din 2015? Citeste HOROSCOP URANIA decembrie pentru toate zodiile!

12 nov. 2015, 09:45
HOROSCOP URANIA: Ce se întampla cu TOATE ZODIILE în decembrie!

Horoscop Urania decembrie Berbec

Ultima luna din an ar trebui sa o dedici meseriei tale. Ai sanse mari de promovare si in plus trebuie sa lucrezi si la armonizarea relatiilor cu cei in functii de conducere. In timp ce pana acum ati avut doar pareri divergente, luna decembrie este momentul pentru a lasa toate astea deoparte pentru a ajunge la un numitor comun cu cei din breasla, scrie Urania pe libertatea.ro.

Horoscop Urania decembrie Taur

In ultima luna din an vei avea parte de ceva neplaceri legate de anumite persoane din familia ta (ori legate de cea a fostului partener), spune Urania pe libertatea.ro. Daca in ultima perioada ai simtit anumite dureri in piept, aceasta sensibilitate va creste tot mai mult pe masura ce te apropii de finele lui 2015. Ai grija la raceli si viroze daca vrei sa nu petreci Craciunul sau Anul Nou inchis in casa, sub tratament.

Horoscop Urania decembrie Gemeni

Venitul familiei se mentine in limite normale, insa asta se datoreaza jumatatii tale care a stiut de unde sa taie. Ce-i drept, luna decembrie nu va fi una foarte buna pentru tine, mai ales daca suferi de o afectiune reumatica. Asadar, este indicat sa investighezi din timp astfel de probleme de sanatate, pentru a avea parte de sarbatori de vis si nu de cosmar.

Horoscop Urania decembrie Rac

In caz ca ultima luna an vine cu o serie de afectiuni cronice mai vechi, care nu dau semne sa se vindece prea curand, nu ar strica sa iei in considerare si anumite terapii alternative. Ai grija totusi sa te documentezi bine inainte de a face asta. Chiar daca ai unele rezerve la inceput, o vizita la un medic sau un tamaduitor care se afla la o distanta mare este cea mai buna alegere pentru tine, caci asa vei intra in noul an mult mai sanatos si mai energic.

Horoscop Urania decembrie Leu

Luna decembrie vine pentru tine cu o serie de oportunitati in ceea ce priveste investitiile, insa ai grija mare caci trebuie sa stai si sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie. La finalul anului decizi sa te implici intr-o situatie din familie si sa pierzi din vedere o alta si mai importanta, astfel ca trebuie sa le acorzi atentie ambelor cazuri, pentru a intra in 2016 cu toate problemele rezolvate.

Horoscop Urania decembrie Fecioara

Norocul in dragoste nu ti-a suras pana acum, dar sansele de a gasi pe cineva sunt foarte mari, asa ca de Revelion vei avea pe cineva langa tine. Nu ar strica ca, din acest moment, sa incepi o cura de crestere a imunitatii caci sezonul rece iti va da ceva batai de cap. Ai grija la cum te imbraci in aceasta perioada.

Mai multe pe revista TEO