Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Iată predicţiile astrologice pentru zodia Săgetător

Citeşte horoscopul lunii decembrie 2016 pentru zodia Săgetător şi află de ce surprize vei avea parte.

RomaniaTV.net
10 dec. 2016, 15:26
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Iată predicţiile astrologice pentru zodia Săgetător

Relaxase şi distracţii

Vacanţa se arată a fi minunată graţie influenţei generoase şi pozitive a lui Jupiter, însuşi patronul zodiei dumneavoastră, dar distracţia începe chiar pe 1 decembrie. Poate că o persoană de departe a găsit o modalitate să vă viziteze, sau veţi prefera să faceţi dumneavoastră deplasarea. Petrecere frumoasă!

Îndrăgostiţi şi prieteni

Aşteptaţi-vă să fiţi răsfăţaţi luna aceasta – şi nu numai pentru că acum e ziua dumneavoastră de naştere sau pentru că vin sărbătorile de iarnă. Cineva vă împărtăşeşte sentimentele pe care le treziţi şi veţi avea sufletul plin de căldură. Dacă vreţi să vă surprindeţi partenerul, alegeţi ziua de 25 decembrie. Iubitoarea Venus va avea grijă să primiţi o „recompensă” minunată.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 11-17 decembrie 2016: Dreptunghiul mistic aduce surprize mari. Ce zodii vor avea probleme

Bani şi succes

Lăsaţi la o parte bugetul pe care aţi jurat să-l respectaţi cu stricteţe anul acesta. Pentru că ştiţi că i-ar face plăcere unei persoane apropiate, e posibil să puneţi mâna pe un obiect scump aflat la vânzare sau disponibil pentru o scurtă perioadă de timp. S-ar putea să primiţi chiar dumneavoastră ceva valoros şi uimitor. Nu uitaţi că dragostea şi compania dumneavoastră sunt cele mai frumoase daruri.

Tranzite delicate

Cu posibila excepţie a unui prieten aflat la ananghie pe 10 decembrie sau a unui personaj cu autoritate care vă judecă greşit pe 28 sau 29 decembrie, luna aceasta pare a fi excelentă. Toate planetele din zodia dumneavoastră vor forma pe rând trigoane favorabile cu imprevizibilul Uranus din casa a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţie şi a copiilor, aşa că surprizele se vor afla pe agenda zilnică.

Zile favorabile: 1,3,6, 9, 11, 12, 24, 25,26, 27

Zile nefavorabile: 28, 29

Sursa: Urania.com