HOROSCOP URANIA: Viciile se răzbună, atenţie la realitatea versatilă. Viaţa în doi trece prin momente de cumpănă

HOROSCOP URANIA. În perioada cuprinsă între 22 şi 28 octombrie, două planete vor schimba semnul zodiacal după cum urmează: Soarele va intra în Scorpion în ziua de 23 octombrie 2016, iar Mercur, a doua zi, pe 24 octombrie. Ce se întâmplă cu celelalte zodii.

20 oct. 2016, 17:15
HOROSCOP URANIA: Viciile se răzbună, atenţie la realitatea versatilă. Viaţa în doi trece prin momente de cumpănă

Horoscop Urania Berbec

Pe 22 octombrie, Berbecii se vor dedica casei și familiei, indiferent cât mult ar fi solicitați de alte sectoare de activitate. Viața publică, activitatea profesională vor constitui motive de consum nervos, de stres sau de îngrijorare. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17′), cei tineri sau mai puțin solicitați de muncă și răspunderi, își vor consuma timpul în activități recreative. În general, aventura, excursiile vor fi trăite intens, zgomotos sau exuberant, după vârsta, puterile și imaginația fiecăruia. Între 25 octombrie (dimineața) și 27 octombrie (până la ora 16:57′), unii vor simți că îi doboară oboseala, mobilizându-se cu greutate ori de câte ori vor trebui să treacă la muncă, manifestându-și plictisul, dezinteresul și spiritul refractar, ca și cum nimic pe lumea asta nu ar fi croit pe placul lor. Cel mai mult vor fi deranjați, de unele măsuri administrative, cei din multinaționale, din firmele cu parteneri străini sau care, prin profilul activității, îi vor pune în contact cu tot ce ține de străinătate (negocieri, comunicare, legislație, mentalitate, interese, conduită, educație); aceștia nu se vor simți în largul lor, acceptând cu greu să se supună unor rigori, etc. Între 27 octombrie (după-amiaza) și 28 octombrie, Berbecii vor fi obligați să învețe lecția diplomației, a moderației, a echilibrului; primul domeniu vizat: viața în doi. La sfârșitul săptămânii, premizele astrale rigide îi vor obliga pe nativii implicați în procese să accepte un compromis sau să cedeze într-o chestiune oficială. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în casa banilor obținuți sau condiționați de relațiile cu alte persoane și instituții. Mercur, intrat, la rândul lui, pe 24 octombrie, în casa a VIII-a, îi va împinge până pe 12 noiembrie a.c., să accepte soluții „neortodoxe”, mai ales dacă vor fi la „ananghie”.

Horoscop Urania Taur

Pe 22 octombrie, Taurii vor fi rezervați, interiorizați, preocupați de soluționarea unor ipostaze de viață sufletească sau de conștiință care nu le dau pace. Sunt de evitat sau de abordat cu mare grijă deplasările lungi, drumurile istovitoare, călătoriile pe apă sau cu mijloace specifice (ambarcațiuni de transport ori de agrement) precum și drumețiile montane. Pentru că nu vor fi în formă, Taurii ar trebui să evite să se pronunțe public, tranșant, cu privire la chestiuni delicate de politică, religie sau morală. Posibilă inhibiție sau prestație sub nivelul pregătirii lor reale în contextul verificării cunoștințelor profesionale. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17′), pe fondul intrării Soarelui și a planetei Mercur pe 23 și, respectiv, pe 24 octombrie, în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, se va instaura o perioadă de tensiune între soți, partenerii de orice fel, asociații în afaceri. Dușmăniile vor căpăta amploare iar rivalitățile se vor exprima prin intrigi, acuzații bazate pe denaturarea adevărului și răstălmăciri. Perioadă de risc sporit, de acum până pe 12 noiembrie a.c., să cadă victima unor înscenări sau calomnii. Atenție la posibilii martori mincinoși sau la viciile produse în regimul actelor oficiale și al probelor pe baza cărora se desfășoară o anchetă, un proces ori o pledoarie (pierdere, sustragere, măsluire, tăinuire, ascundere, distrugere din rea-credință), fapte care vor rămâne nedescoperite până în ianuarie/februarie 2017. Între 25 octombrie (dimineața) și 27 octombrie (până la ora 16:57′), tendința generală este de a elimina îndoielile cu privire la o persoană dragă sau la caracterul unui prieten. Între 27 octombrie (după-amiaza) și 28 octombrie, Taurii se vor confrunta cu un stres pronunțat. Vor face un mare efort să nu dea frâu liber trăirilor care-i fac să „fiarbă”. Și, ca să le treacă durerile de cap, insomniile și nervozitatea, vor recurge la calmante.

Horoscop Urania Gemeni

Pe 22 octombrie, regim de sobrietate financiară liber impus din prudență sau pe fondul unor vești care nu „sună”. Blocaje, întârzieri sau opoziții categorice ale unor persoane la finalizarea unui transfer de bani sau bunuri, de a opera partaje, de a întocmi ieșiri din indiviziune sau de a pune în aplicare clauzele unui act (testament, donație, sponsorizare, mecenat, ajutor). Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17′), Gemenii se vor exprim autoritar, își vor susține cu ardoare punctul de vedere sau interesul. Fază bună pentru susținerea probelor orale ale unui examen. Pe fondul intrării Soarelui și a planetei Mercur în casa a VI-, se va schimba vibrația acestui locaș zodiacal astfel încât unii nativi s-ar putea confrunta acum sau până spre 12 noiembrie, într-o primă etapă și până spre 21 noiembrie a.c., într-o a doua etapă, cu răceli, viroze și complicații la nivelul aparatului respirator cu afectarea plămânilor și a sinusurilor, cu infecții stomatologice, genitale, urinare, renale (la bărbați) sau asociate intervențiilor chirurgicale de orice fel. De aceea, manevrele medicale care presupun înțepături, tăieturi, incizii, extracții, prelevări de țesut organic pentru biopsii, explorări medicale brutale sau cu grad sporit de risc, întreruperi de sarcină trebuie amânate cu excepția urgențelor. Un sfat: renunțați, dacă nu este obligatoriu, pe fondul unii tablou clinic șubred, la varianta „cezariană” și la operațaiile estetice. Între 25 octombrie (dimineața) și 27 octombrie (până la ora 16:57′), gânduri imposibil de pus în ordine cu privire la familie, casă, meserie, căsnicie: nici o soluție nu funcționează, realitatea e mai complexă și mai versatilă decât dorința și putința nativilor de stabilitate. Între 27 octombrie (după-amiaza) și 28 octombrie, perioadă bună pentru împăcări, reluarea dialogului, explicații și iertare mai ales între perechile de îndrăgostiți care s-au certat în ultima vreme.

Horoscop Urania Rac

Pe 22 octombrie, Racii se vor încărca cu multă sensibilitate grație tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal. Alții însă se vor încărca cu spaime legate de viața lor conjugală, trăind adevărate dezechilibre interioare. Dorința lor fundamentală este de stabilitate și de normalitate. Constatând cu obiectivitate că, nu partenerul este devină, ci ei sunt cauza dereglării vieții în doi, Racii vor face efortul de a repara lucrurile. Dar, în calea calmului mult dorit, se pot ivi ostilități, divergențe sau chiar procese care, direct sau indirect, se vor reflecta asupra vieții lor de familie, accentuând stresul și suprasolicitarea. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17′), casa a V-a a sentimentelor își va modifica semnificația astrală prin intrarea în acest sector a Soarelui și a planetei Mercur care, alături de Luna Neagră, vor alcătui un tablou greu, diferit ca intensitate și motivație, de la caz la caz. Unii vor fi îngrijorați cu privire la evoluția copiilor lor, alții pot trece prin crize sentimentale, la alții emotivitatea va fi sporită, poate și pe fondul unui psihic încercat de probleme personale. Ca o soluție de compensare unii își vor „îneca amarul” în alcool, alții vor mânca fără noimă, etc. Autocontrolul fiind la cote mici în această perioadă, Racii pot cheltui banii pe „prostii”. Între 25 octombrie (dimineața) și 27 octombrie (până la ora 16:57′), unora li se dau semnale prețioase cu privire la rostul lor din punct de vedere profesional și ar fi păcat să nu țină cont de ele pentru că s-au lăsat cuprinși de melancolie. Între 27 octombrie (după-amiaza) și 28 octombrie, mecanismele pe care se baza activitatea lor profesională, răspunderile și obligațiile asumate se pot „deregla”: conflicte de interese, măsuri oficiale contradictorii, tumult social, toate îl vor forța pe câte un Rac să se concentra pe situațiile nou create.

Leu

Pe 22 octombrie, sănătatea va fi pe primul plan. Dar disconfortul resimțit nu este de natură organică în cele mai multe dintre cazuri, fiind vorba de o stare psihică anevoioasă: nu se simt bine „în pielea lor”, trăiesc momente interioare de genul amintiri triste, care-i aruncă în neantul emoțiilor iar un Leu cu lacrimi în ochi, e un non sens. Astfel, se creează un cerc vicios între universul dezordonat al gândurilor apăsătoare, între reacțiile subiective și efectul lor neuro – vegetativ. La locul de muncă efort, volum mare de sarcini, încordare și rutină exasperantă. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17′), nativii par să-și fi revenit: formă fizică și psihică bună. Se vor dovedi simpatici, senini, dispuși să glumească și în stare să râdă. Dar, în sectorul casei, al averii personale, al patrimoniului și, implicit, al familiei situația se schimbă. Ea se poate colora cu o latură neplăcută, în funcție de vârstă, statut social și material ori destin personal. Teoretic, nota de risc, de pericol, de a pierdere materială în varii contexte (păcăleală, furt, consecință a unor gesturi nesăbuite din trecut, efect al aplicării unei măsuri legislative ori hotărâri judecătorești, sechestru în contextul unei anchete sau chiar al unei avarii provocate de un incident de genul inundație, dărâmare, etc.) începe pe 23/24 octombrie și durează, cu variații de intensitate, până spre 21 noiembrie. Între 25 octombrie (dimineața) și 27 octombrie (până la ora 16:57′), confuzie, nehotărâre sau nedumerire cu privire la rezolvarea unei chestiuni materiale ce privește pe copiii nativului sau persoana iubită. Între 27 octombrie (după-amiaza) și 28 octombrie, se poate remarca o domolire în felul de a se purta, de a reacționa sau de a vorbi al Leilor. Prudență? Indiferență? Plictiseală? Strategie? Și totuși, în planul conștiinței pot avea loc salturi spectaculoase, opțiuni contradictorii sau decizii pe principiul „ce-o fi, o fi!”
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro