HOROSCOP: La ce boli eşti predispus în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce pe unii dintre noi ne afectează mai mult anumite boli? Află că, acest lucru este absolut normal, din cauza unei predispoziții pe care fiecare dintre noi o are, iar această predispoziție este data chiar și de semnul zodiacal în care suntem născuți. 

27 feb. 2015, 08:13
HOROSCOP: La ce boli eşti predispus în funcţie de zodie

Citește rândurile de mai jos și vezi care sunt bolile specifice zodiei tale și învață să te protejezi.

Berbec

Pentru că ești o fire foarte impulsivă, bolile care te pot afecta cel mai grav sunt, în principal, cele cauzate de stres, precum: depresia, tulburările de somn sau chiar accidentele vasculare. Încearcă, așadar, să adopți o atitudine mai calmă, pentru a-ți păstra sănătatea.

Citeşte şi Horoscopul thailandez: Care sunt cele 12 animale alese de Buddha

Taur

Nativii din această zodie sunt, adesea, răciți. Așadar, principalele probleme sunt cele care țin de zona gâtului. Amigdalitele, faringitele și laringitele, dar și tulburările ce țin de tiroidă sunt probleme care te pot afecta.

Citeşte şi Topul celor mai norocoase zodii în 2015

Gemeni

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia gemeni, aceștia se confruntă adesea cu probleme osoase, precum reumatismul. De asemenea, dacă te-ai născut sub acest semn, ești predispusă la accidentări. În plus, nici problemele vasculare nu te vor ocoli și, de aceea, este indicat să faci mișcare. În perioadă rece, va trebui să te îmbraci cu mai mult simț de răspundere, fiindcă poți face ușor o pneumonie sau o bronșită.

Citeste tot articolul pe yve.ro.