Horoscop weekend 19-21 octombrie 2018. Ce îţi aduc energiile mixte şi opuse din acest weekend?

Bun venit in energia cosmica ce inconjoara acest weekend! Horoscopul tau de weekend iti spune cum va impacta aceasta energie cosmica planurile si viata ta din weekend. Nu incepe weekendul fara sa iti citesti horoscopul.

17 oct. 2018, 20:06
Horoscop weekend 19-21 octombrie 2018. Ce îţi aduc energiile mixte şi opuse din acest weekend?

Aceste trei zile sunt marcate de cele doua evenimente astrale:

  1. Vineri 19 octombrie 2018 are loc un dublu tranzit pentru Mercur : pe de-o parte Mercur va fi in trigon cu Neptun, pe de alta va fi in cuadratura cu Marte. Facem balet intre doua energii total opuse !
  2. Luna este in visatorul Pesti. Ce sa faci cu Luna in Pesti ?

La ce ne ajuta visatorul Neptun?

Ti se va stimula creativitatea, imaginatia, sensibilitatea si spiritualitatea. Mintea este deschisa spre vise fanteziste. Sensibilitatea crescuta de Neptun ajuta la orice munca ce implica armonie precum poezia, muzica si dansul.

Toate abilitatile de comunicare vor beneficia de aceasta influenta placuta, usoara si care nu ameninta. Oamenii vor dori sa te asculte, in special cine se simte atras de tine. Toate simturile sunt armonizate pentru a comunica eficient si la un nivel non verbal, prin gesturi, ochi, telepatie.

Insa, atentie la efectele lui Marte in aceeasi zi!

Pe cat de placuta este energia sensibila si armonioasa adusa de Mercur, pe atat de multa prudenta trebuie sa avem din pricina lui Marte. Aceasta cuadratura ne poate impinge sa gandim pripit si sa fim agresiv si impulsivi. Poti sari la concluzii si la decizii gresite sau risti sa spui cuvinte eronate care pot duce la discutii, certuri sau ostilitate.

Daca nu esti atent, relatiile personale pot suferi sub aceasta influenta. Cand interactionam cu oamenii, ideea este sa ascultam cu atentie si sa gandim de 2 ori inainte sa vorbim.

Sa nu iei decizii majore sub aceasta energie. Fii atent daca intri in negocieri, aspecte legale, studiu, munca cu hartiile. Aceasta stare nelinistita si oscilanta risca sa iti deterioreze planurile.

Exprima-ti aceasta energie nervoasa in moduri constructive si in multa activitate fizica.

La ce sa te astepti cele 3 zile cu Luna in Pesti?

Cat timp Luna este in Pesti. intotdeauna starea noastra este melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare. Cei ce sunt mai sensibili in fata emotiilor vor fi mai coplesiti de aceasta energie.

O stare de bine gasim daca ii ajutam pe altii, insa sa mentinem si granite sanatoase ca sa nu se profite de bunavointa noastra.

Ne este usor sa vedem binele din alt om si sa ii trecem cu vederea greselilor.

Orice faci bun pentru oameni acum, are reverberatii de iubire neconditionata si impacteaza mai mult ca oricand.

Daca nu prea petreci timp singur de felul tau, Luna in Pesti te indeamna si iti da oportunitatea sa iti faci timp pentru actiuni solitare. Ca sa te conectezi deplin cu altii, trebuie mai intai sa fii conectat cu tine insuti. Fa-ti timp sa visezi cu ochii deschisi, sa colinzi undeva in tacere, sa vizitezi un mal de apa, sa asculti cum susura un rau sau cum se sparg valurile marii.

In aceste momente de pace vei reveni la tine insuti, iti vei reaminti de tine si te vei conecta cu sufletul tau.

Acum poti fi indemnat inconstient de Luna in Pesti sa evadezi din realitate mai mult spre tv, spre diverse adictii. Daca te surprinzi dorind sa fugi din acum si aici, poate e bine sa explorezi de ce. Ce te supara in situatia curenta, cu oamenii din prezentul tau, cu emotiile pe care le simti acum, de vrei sa „fugi”?

Energia Lunii in Pesti poate aduce emotii si lacrimi, uneori si fara motiv. Este usor sa te ratacesti in altcineva. Nostalgia e in aer, insa ramai conectat la cine esti si unde esti!

Activitati bune de facut in weekend sub Luna in Pesti:

Ofera-ti voluntar din timpul tau spre caritate, scrie in jurnal, scrie o poezie, lasa-ti sufletul sa se exprime, priveste-ti filmul preferat, fa o baie lunga, asculta muzica ce iti bucura sufletul, treci prin fotografii, fa acte mici de bunatate, mediteaza, viziteaza o galerie de arta, scrie o scrisoare de iertare, citeste ceva spiritual, roaga-te.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 19-21 octombrie 2018:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai putea sa te afli intr-o lume imaginara cand vine vorba de partenerul sau partenera ta si ce idei ai despre cum cheltuie banii el sau ea. Pot fi multe pe care nu le stii inca, deci nu face nicio promisiune bazandu-te pe o incredere oarba. Te-ar putea coplesi cheltuielile cauzate de socializarea pe care o doresti in acest weekend sau poate nu veti fi de acord cum sa planificati banii pentru viitor. In tot cazul, fii atent si prudent sa nu iti deteriorezi o relatie de suflet din cauza discutiilor despre bani. Daca esti singur, trebuie sa fii realist cu privire la cat suport ai sau nu ai de la alti oameni. In ambele cazuri, vei avea de castigat atunci cand iti vei exersa propriile resurse pe care sa te bazezi.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Vei fi in flux de sincronicitate cu un prieten pentru ca vei intelege si simti prin ce trece el sau ea, precum si viceversa. Compasiunea voastra mutuala si empatia pot fi extrem de vindecatoare, deci nu te teme sa te deschizi daca ceva atarna prea greu sau dureros in inima ta. Poate ca ai nevoie sa creezi o supapa pentru furia si frustrarea despre cariera sau despre o relatie. Ai nevoie sa stai in propria ta putere si sa ai incredere in tot ceea ce stii ca sa rezolvi asemenea probleme cu ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.