Horoscop weekend 30.11. – 2.12. Va estompa LUNA în Fecioară şi Balanţă PROVOCAREA DE FOC ÎN RELAŢII adusă de Venus şi Mercur?

In acest weekend, atat Mercur retrograd cat si Venus intra in SCORPION – unul miscandu-se inapoi, Mercur, altul mergand tot inainte, Venus proaspat iesita din retrograd. Asta inseamna ca adevarul nu mai poate fi ignorat si tacut, in caz ca l-ai tinut sub pres si nerostit.

28 nov. 2018, 20:47
Horoscop weekend 30.11. – 2.12. Va estompa LUNA în Fecioară şi Balanţă PROVOCAREA DE FOC ÎN RELAŢII adusă de Venus şi Mercur?

Din acel moment, lucrurile devin foarte intense, dandu-ti-se forta de a-ti confrunta demonii si de a transforma anumite aspecte din viata ta amoroasa care sunt la „copt” din octombrie. Esti genul „totul sau nimic”, pasional dar te poti confrunta cu gelozii.

Mai mult, tot acum, Venus planeta iubirii este si in opozitie cu imprevizibilul si rebelul Uranus in Berbec, deci este un moment de adevar pentru o relatie importanta

Pregateste-te sa ai parte de o puternica descoperire (sau o despartire daca asta este ceea ce ai nevoie acum). Egourile se pot zdrobi. Actiuni intentionat pozitive vor fi luate. 

Dar orice se va intampla, ai incredere ca este cel mai potrivit lucru pentru tine – pentru ca asa este ! – si fii pregatit sa pasesti in necunoscut cu o inima deschisa si plina de speranta ! 

In acest context delicat, Luna este in harnica si responsabila Fecioara Vineri si partial Sambata, apoi in echilibrata si armonioasa Balanta pana Luni. Avem speranta ca emotiile pricinuite de Luna aici vor fi suficient de pozitive si blande incat sa compenseze eventualele furtuni cauzate de intalnirea din Scorpion mai sus mentionata !

Cat timp Luna este in Fecioara (vineri si sambata), este timpul sa te organizezi. 

Fecioara este harnicul si muncitorul zodiacului, cel ce se focuseaza pe detalii ca sa faca totul exact asa cum este cel mai bine posibil. Motivatia Fecioarei este aceea de a servi oamenii si viata pentru binele inalt al tuturor. Cu Luna in Fecioara este un timp al modestiei si de a oferi o mana de ajutor din spatele scenei. 

Luna in Fecioara ne cere sa recunoastem unde trebuie sa ne imbunatatim abilitatile si la ce suntem buni cu adevarat din ce facem. Recunoscandu-ne talentele, le putem pune foarte bine in slujba altora. La munca este util sa treci prin rolurile fiecaruia, facand modificarile necesare pentru ca toate calitatile fiecaruia sa fie puse perfect in folosinta. La fel si acasa, este important sa te uiti la rutine si la cum functioneaza gospodaria ca un intreg. Este un timp perfect pentru curatenie sau sa faci lucruri minutioase amanate. 

Intrucat Luna conduce mancarea si confortul iar Fecioara conduce sanatatea, este benefic sa planifici sa mananci sanatos sau sa incepi o dieta. Ai putea sa ai mare pofta de alimente proaspete care iti curata sistemul. Intra in contact cu trupul tau. Daca sunt rani sau dureri sau iritari, ce incearca acestea sa iti transmita ?

Cand Luna este in Fecioara, cea mai mare satisfactie emotionala consta in a-i ajuta pe altii.

„Binecuvantati sunt cei care pot da fara sa tina minte si sa ia fara sa uite” – iata energia zilelor cu Luna in Fecioara!

Activitati bune de facut in weekend sub Luna in Fecioara:

Fa curatenie in dulapuri / gateste mancaruri sanatoase / incepe o dieta / du-te sa alergi sau sa mergi pe jos alert / organizeaza-ti mai eficient locuinta / fa curat la birou / bea multa apa / incepe un obicei pozitiv / da o mana de ajutor / pune-ti la punct mai bine talentele

Apoi, cand Luna tranziteaza Balanta (sambata si duminica) , creeaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Oamenii devin mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?

Sunt zile bune pentru oameni sa se reuneasca in parteneriate, casatorii, noi prietenii.

Acum poti vedea toate partile dintr-un conflict insa nu te poti decide care este varianta de echilibru, pentru ca Luna in Balanta te face sa te duci ba inainte ba inapoi, fara sa te poti decide usor.

Insa chiar si asa, Luna in Balanta da zile excelente pentru a fi social si a te reuni cu ceilalti.

Activitati bune de facut in weekend sub Luna in Balanta:

Petrece timp calitativ cu persoana iubita. Arata-i ca este apreciat, fa-i mancarea favorita, creaza o atmosfera romantica / Daca esti singur, invita un bun prieten sau un partener de afaceri la restaurant / Aranjeaza-te si participa in afara casei la o petrecere sau reuniune sociala / Du-te la teatru, expozitii, film, oriunde unde oamenii se aduna ca sa vada creatii, sa vada frumosul / Creaza ceva frumos la tine in casa / Mediteaza / Cumpara-ti haine frumoase / Propune-ti sa ajungi la un echilibru intr-o chestiune conflictuala / Rasfata-te pe tine, rasfata-ti iubita sau iubitul.

In afara de aceste caracteristici generale astrale, iata  mesajul particular pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal 30 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fie ca ai intentia fie ca nu, initiativele tale sunt cele care vor deranja echilibrul dintr-o relatie importanta.  Tu esti pregatit sa mergi mai departe intr-o noua etapa, deci nu e de mirare ca misti un pic lucrurile din zona de confort. Fie ca este o noua persoana sau o noua faza a relatiei, actiunile si atitudinea ta par a spune „Hai ! Hai sa facem si asta !”. Oricum, cealalta persoana ar putea dori sa mentina lucrurile asa cum sunt, caz in care va aparea o problema. Tu nu esti persoana care erai candva, deci ai nevoie de spatiu si context pentru a creste.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti in fata unei descoperiri majore ce are legatura cu munca ta. O dezvoltare neasteptata ar putea deschide brusc noi oportunitati si sa te faca constient de talentele pe care nu credeai ca le ai. Intai, trebuie sa treci printr-o etapa de criza inainte de a extrage cadourile pentru tine. Asa se intampla cand te expandezi. Aceasta schimbare este pregatita de ceva timp si acum este ultima suta de metri care te va impinge pe o noua directie plina de entuziasm. Ai putea avea o asemenea revelatie si salt si pe o tema ce are legatura cu starea ta de bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.