Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 20 DECEMBRIE 2018. Ultima zi de Săgetator, aspect astral special!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 20 DECEMBRIE 2018 ; azi este ultima zi in care Soarele este in zodia Sagetator, iar ca miscare de final de sejur aici, Soarele este in trigon cu Uranus cel rebel, aflat inca retrograd in Berbec pana la inceput de ianuarie 2019.
Alina Costache
19 dec. 2018, 21:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 20 DECEMBRIE 2018. Ultima zi de Săgetator, aspect astral special!

Acest aspect dintre Soare si Uranus este un moment de „aha” important ce iti da un gust pentru aventura si pentru a face ceva chiar diferit si distractiv din aceasta noua zi de viata. Este pentru ultima data cand cele doua astre isi vor da mana in semne de foc, deci sa profitam de acest moment creativ. Intalneste-te cu prieteni pentru o stare vesela festiva, imprastie bucurie pe unde mergi sau calatoreste undeva scurt sub imboldul momentului.

Luna este in Taur, deci nu e un semn prea aventuros, dar te ajuta sa iti faci treburile, asigurandu-se ca esti bine hranit si hidratat. Insa in a doua parte a zilei, Luna ajunge in Gemeni iar mancarea devine ultimul lucru la care sa te gandesti pentru ca starea de entuziasm poate incepe. Bucura-te de seara de Joi ce anunta weekendul special ce urmeaza. Te asteapta 3 zile super-speciale, cu un aer deja festiv la orizont. Este ultimul weekend inainte de Craciun si incepe zodia Capricorn, are loc solstitiul de iarna o data cu Superluna plina in Rac ! Emotii, revelatii, noi decizii, noi inceputuri. Esti pregatit?

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu ai multe de oferit. Toata lumea apreciaza contributia ta. Totusi, nu a fost in stare sa iti oferi tie insuti suficient credit pentru tot ce ai realizat. Ar fi cazul sa dedici timp pentru a contempla de ce se intampla asta. Tu ai o mare nevoie de a fi iubit, dar mai intai trebuie sa te iubesti pe tine insuti. Prietenii si familia te sustin, dar tu esti cel mai mare sustinator al tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fie ca realizezi asta sau nu, exista un copil in tine ce are nevoie sa fie iubit si ingrijit. Tu esti mandru de persoana care ai devenit si este foarte bine sa fie asa. Insa tu esti rezultatul a ceea ce ai fost candva. Pozitiile planetare de azi iti sugereaza sa devii constient de toate partile din trecutul tau, si cele bune si cele mai putin bune. Numai dupa ce ai integrat toate elementele din tine poti deveni persoana care esti menita sa fii.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gandeste-te la ziua de azi ca la o binemeritata zi de odihna. Tu este de regula acea persoana spre care altii se indreapta cand au nevoie de consolare. Astazi, in ciuda tensiunii din aer, cuvintele tale par a nu avea niciun efect. Lasa alti oameni sa aiba grija de ei insisi mai bine. Tu poti petrece timp linistit citind o carte buna. Este mult mai relaxant decat sa te implici iar in dramele altora care sunt mai mult fictiune decat realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va aduce aminte de copilărie
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Lovitură devastatoare pentru Mădălin Ionescu. A pierdut cel mai drag om
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'