Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 6 DECEMBRIE 2018. Mercur iese din retrograd!

Horoscop  zilnic. Iată horoscopul zilei de JOI 6 DECEMBRIE 2018 ; Mercur iese din retrograd azi și reia mișcarea directă în Scorpion până pe 12 decembrie când se alătura și el celorlalte astre care sunt acum în Săgetător în frunte cu Soarele. Datorită acestei mișcări, energia este destul de instabilă cu multe nebunii ce păr a fi dezlănțuite. Cu Mercur direct în Scorpion vei avea secretul împuternicirii tale în propriile mâini, dar oare îți vei da seamă ? Ascultă, învață și abține-te de la a trage concluzii.

05 dec. 2018, 20:39
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 6 DECEMBRIE 2018. Mercur iese din retrograd!

Maine avem ultima Luna Noua a anului 2018. 

In general, cand Mercur iese din retrograd atmosfera este cam nebuneasca. Mercur a facut multe sapaturi in intunericul fiintei noastre si multe secrete socante au putut iesi la iveala.

Cum a fost 2018 pentru tine ? Probabil ca a avut o curba transformatoare de la luna la luna, impingandu-te la urmatorul nivel in anumite domenii din viata ta intr-un fel in care nici prin cap nu iti trecea. Ei bine, pe masura ce ultima serie de retrograde se incheie, este timpul sa inventariezi. Vezi cat de departe ai ajuns, chiar daca nu ai intreaga imagine de ansamblu inca. Noi schimbari vor veni. Stai cu ochii pe ce se intampla in urmatoarele 2 saptamani pentru ca noi piese de puzzle iti vor fi puse la dispozitie. 

Afla ce iti rezerva Luna Noua in Sagetator de maine in functie de zodie AICI, precum si cum iti va fi weekendul in Horoscop weekend 7-9 decembrie AICI. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Adu lucrurile inapoi in echilibru, Berbecule. Probabil ca ai fost asa de focusat pe tine insuti incat ai uitat total de altii. Este timpul sa umpli restul ecuatiei si sa iei in calcul si sentimentele celorlalti. Echilibrul este crucial in fiecare parte din viata ta ca sa poti mentine un punct de vedere echilibrat. O minte clara intotdeauna iti va permite sa vezi adevarul a ce se intampla cu adevarat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aceasta este o zi buna ca sa te uiti la imaginea de ansamblu si sa iti discuti ideile cu altii. Pe masura ce mergi pe strada, fii atent la tot ce se intampla in jurul tau. Daca continui sa fii preocupat de un singur aspect, s-ar putea sa nu vezi deloc alte portiuni importante ale intregului, desi sunt evidente pentru tot restul lumii.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi vei fi in dispozitii excelente si vei vedea cum starea pozitiva va fi amplificata pe masura ce vii in contact cu si mai multi oameni. Un lucru la care sa fii atent azi este lenea. Sunt multe lucruri care se tot intampla in jurul tau. Nu iti risipi energia buna stand toata

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.