Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 16 IANUARIE 2019. Ce faci azi cu simţurile tale?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 16 IANUARIE 2019; Luna este in Taur azi, mai are cateva zile pana la marea sa eclipsa totala ca Luna plina sangerie din 21 ianuarie. Insa deocamdata ne pregateste lucruri minunate si delicioase.

15 ian. 2019, 21:22
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 16 IANUARIE 2019. Ce faci azi cu simţurile tale?

Vrei sa mergi la un masaj ? Ai o zi libera sa te duci la un rasfat? Poate sa iesi la un pranz sau cina cu cineva drag? Sau sa tolanesti pe seara ? Sunt asa de multe lucruri practice de facut cu cele cinci simturi ale noastre azi cu Luna in Taur ! Daca vrei sa planifici un buget sau sa gatesti o mancare buna, azi este ziua potrivita. Simturile tale asteapta sa fie vazute si rasfatate cu Luna in Taur.

Deasemenea, fii atent sa nu te grabesti la nimic. Taurul crede ca graba strica treaba. Nici sa schimbi ceva din rutina zilei. Nici asta nu e pe placul Taurului. Foloseste orice iti este familiar ca sa iti hranesti fiinta si sa te impamantezi. Asta iti va da o energie excelenta pentru tot restul saptamanii, tocmai buna si utila ca sa poti gestiona energia eclipsei totale de Luna ce urmeaza… 

Azi focuseaza-te pe bani, pe mancare, pe dormit si desigur pe iubire, deci pe tot ce te sustine !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Inspiratia te poatr izbi intr-un moment inoportun azi, dar nu are sens sa o pui in asteptare! Pregateste-te sa sari imediat in picioare in fata acestei oportunitati promitatoare. Si romantic vei fi inspirat, fie sa duci relatia actuala la alt nivel fie sa incerci o metoda noua si chiar riscanta sa gasesti dragostea adevarata. Te simti pasional si imputernicit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca vrei ceva timp doar pentru tine, azi e o zi buna pentru asa ceva. Fie ca vrei sa iti iei o zi de vacanta, sa muncesti de acasa sau sa iti programezi o iesire singur, fa orice poti pentru clipe doar cu tine. Cat despre prieteni si familie, tine-i informati ce nevoi ai si ce ai de gand sa faci ca sa le onorezi. Te vor intelege. Extrovertul din tine este dominat acum de introvertul din tine si este nevoie de aceasta reechilibrare.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A sorta si clarifica lucruri si situatii va fi o activitate care iti da energie si satisfactie azi, deci cauta informatii si materiale si treci la treaba. Vei avea o portie mare de energie in plus dupa ce vei lamuri o situatie care este confuza pentru altii. Iti este usor sa te uiti la imaginea de ansamblu si sa gasesti zone pe care sa vrei sa le explorezi si altele pe care sa le eviti. Deci ofera-ti serviciile unui prieten confuz, ruda sau coleg. Iti va fi recunoscator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO