Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 9 IANUARIE 2019. Dă vina pe Lună!

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 9 IANUARIE 2019; am trecut de ziua de ieri dominata de energia conflictuala a conjunctiei Mercur cu impulsivul Marte (speram ca nu ati spus lucruri de nespus si care sunt deja regretate !) si acum avem o zi buna pentru linistirea spiritelor. Luna este in Varsator, toata lumea este binevenita intr-un mare cerc iubitor si prietenos, un cerc in care sa fim impreuna si sa cream lucruri valoroase pentru viitor. Cu cat ai veseli, cu atat mai bine ! – spune Luna in Varsator.

08 ian. 2019, 20:14
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 9 IANUARIE 2019. Dă vina pe Lună!

Varsatorul este pus pe a schimba lumea si a aduce inovatii binevenite, dar nimeni nu poate schimba lumea de unul singur.

Hai sa dam tuturor sansa de reconciliere si de contributie pentru viitorul la care cu totii lucram ! Toata lumea, imbarcarea!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acum preferi sa privesti inainte spre urmatorul lucru mare, indiferent care este acela. Luna circula azi prin sectorul tau subconstient si te ispira sa te mai gandesti putin la trecut. Venus este si ea in scena, deci relatiile iti capteaza atentia. Cauta sa ai putin timp doar pentru tine ca sa vezi ce iti transmite memoria demn de luat in seama. Intuitia iti poate aduce revelatii si constientizari care explica ce s-a intamplat in relatia ta si ce lectii ai avut de invatat din aceasta experienta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ca mereu, ai de facut multe lucruri dar a petrece timpul cu un prieten bun iti aduce mai mare satisfactie. Asta este din cauza Lunii aflata in sectorul tau social ce iti trezeste nevoia sa te conectezi cu un suflet drag ce te intelege. Poate vrei un sfat sau doar vrei sa vezi ce face prietenul tau. In oricare caz, este un timp de calitate de care ai nevoie. Poti fi si inspirat sa participi la un grup ce incurajeaza cresterea personala.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Abordarea ta analitica in obtinerea obiectivelor te ajuta sa reusesti, dar si daca ramai in contact cu emotiile tale este la fel de valoros. Acesta este cazul zilei, pentru ca Luna traverseaza sectorul tau de cariera. De fapt, este despre a aduce ceva traire la munca sau despre munca da, pentru ca daca esti incantat si simti asta despre directia ta profesionala, totul este bine. Oricum, daca incepe sa te simti fara satisfactie sau iritat fara un motiv evident, instinctul te poate indemna sa faci o schimbare sau macar sa iti reevaluezi directia.

Citeşte continuarea pe SFARTULPARINTILOR.RO.