Horoscop zilnic LUNI 30 IULIE 2018. La ce te ajută astăzi Luna în Peşti?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 30 IULIE 2018 pentru fiecare zodie. Luna este in Pesti in aceasta dimineata linistita de Luni...dar nu te lasa pacalit. Exista anumite aspecte astrale intense ce se contureaza la mijlocul saptamanii de catre Marte si Uranus, asa ca racoreste-te si relaxeaza-te pana atunci.

29 iul. 2018, 19:29
Horoscop zilnic LUNI 30 IULIE 2018. La ce te ajută astăzi Luna în Peşti?

Cu Luna in Pesti, visele capata culori romantice, mintea calatoreste hai-hui si inima capata spatiu sa viseze si sa aiba fantezii.

Uita-te lung si visator pe geam. 

Mediteaza. Hoinareste prin internet dupa ce iti place si te inspira. Luna in Pesti are un mod empatic de a ne ajuta sa trecem prin probleme, deci este un timp perfect pentru a te intalni cu un prieten si a-ti descarca sufletul.

Luna este si in sextil cu Uranus si Saturn azi iar asta ne ajuta sa ne stabilizam propria lume. Este o zi buna pentru a te angaja in activitati de creatie si imaginatie prin care te poti exprima mai bine. Ziua aduce si un aer de optimism si speranta si simtim ca putem construi ceva minunat cu propria viata.

Suntem inca in plin sezon al eclipselor de vara 2018 deci spectacolul de pe cer nu s-a incheiat inca. Un lucru este cert. Peste o luna si jumatate vei fi schimbat radical datorita unor perspective noi pe care le vei avea asupra unor subiecte vechi.

Iata horoscopul zilei de LUNI 30 IULIE 2018 pentru toate zodiile:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

De ceva timp, mintea iti umbla spre distractie si relaxare, fie ca este vorba de o pauza de weekend sau o simpla reunire cu prietenii sau cunostintele a caror companie te face sa te simti bine si fericit. Acesta este un semnal ca este momentul sa iei o pauza de la ritmul zilnic, pentru a-ti incarca bateriile si a te destresa cat mai curand.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Gandesti in exces si analizezi foarte mult evenimente si situatii ca sa iti dai seama si sa pui cap la cap totul si asta se datoreaza nesigurantei si stresului pe care il ai acum. Cel mai bun lucru este sa iti opresti tirada mintii despre teme a caror imbunatatire oricum va veni in viitor. Dupa ce ti se clarifica gandurile, vei vedea exact unde te afli. Pana seara, ai putea primi si vesti bune despre teme financiare care te preocupa.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi vei fi foarte preocupat de o intrebare despre relatiile interpersonale. Apar in acelasi timp si noi perspective de dezvoltare si doresti sa obtii cat mai mult din ele. Cele doua aspecte te vor face sa cauti ajutorul oamenilor pe care te bazezi si despre care stii ca sunt dispusi sa te sustina. Tot azi sunt sanse sa ti se prezinte o oportunitate pentru progres pe un subiect care pana acum a fost stagnant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.