Horoscop zilnic MARTI 18 SEPTEMBRIE 2018. Ce zi unică! Află de ce!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 18 SEPTEMBRIE 2018, o zi cu totul speciala prin intensitatea ei energetica. Marte, planeta energiei, impulsurilor si actiunii este in cuadratura cu Uranus cel imprevizibil si rebel, aflat in Taur si retrograd, deci pregateste-te pentru o revelatie sau descoperire dar stai departe de actiuni impulsive si spontane necugetate ce au la baza o emotie de furie sau ura.

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 19:38
Horoscop zilnic MARTI 18 SEPTEMBRIE 2018. Ce zi unică! Află de ce!

Evenimentele se precipita sub aceasta energie dinamita si iti pot exploda in fata daca nu esti atent, da, din senin, doar vorbim despre Uranus.

Ziua este tot cu Luna in Capricorn care iti este un excelent companion ce te ajuta sa faci progrese in cariera, finante si alte aspecte practice precum reparatii sau afaceri oficiale. Chiar poti obtine multe intr-un timp foarte scurt azi. Practic, pui caramida dupa caramida pentru ceva foarte maret !

O mare descoperire iti poate veni in fata insa lucrurile sunt totodata si imprevizibile si se pot manifesta in moduri surprinzatoare. Daca nu esti tu cel care conduce o revolutie, cel mai bine este sa te mentii cat mai discret si in banca ta.

Aceasta energie creata de Marte in Varsator si Uranus retrograd in Taur este incarcata, neregulata si exploziva. Lucrurile te pot lua prin surprindere. Esti prins intr-un conflict care nu are legatura cu tine ? Sau poate tu esti cel vijelios care ii surprinde pe toti, inclusiv pe tine? Exista orice posibilitate pe masa. Tine-ti mintea treaza si calma azi.

Avem in fata o zi excelenta pentru orice inovatie sau schimbare de viata, gratie acestei energii Marte-Uranus. Fa-ti curaj si ia-ti avant!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 18 SEPTEMBRIE 2018 :

Iata 9 lucruri pe care sa le eviti de acum pana pe 5 octombrie cat timp Venus este in umbra retrograda.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energiile tale pot fi risipite in zilele ce urmeaza. Cu toate acestea, daca ai multe de facut, vei vedea ca muncind in portii scurte este raspunsul. Ar trebui sa iti fie mai usor sa te concentrezi si iti poate opri mintea din a calatori. In plus, intrucat Luna are un aspect armonios cu Neptun, daca faci un mic sacrificiu ca sa ajuti pe cineva, vei simti ca este lucrul cel mai potrivit de facut acum.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In timp ce te vei stradui sa te mentii deasupra tuturor lucrurilor, pot fi unele pe care chiar nu le poti controla in zilele urmatoare. Asta poate sa aiba legatura cu un obiectiv personal sau cu o ambitie cheie care ia o turnura neasteptata intr-o directie pe care nu ai planificat-o. Reactia ta imediata poate fi una de dezamagire. Totusi, ceva mai bun este pe cale sa tasneasca.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pe masura ce Marte isi continua calatoria prin sectorul tau social, te vei surprinde dornic sa creezi o buna impresie in fata unui potential prieten sau persoana ce te intereseaza amoros. Fortele cosmice din zilele ce urmeaza sugereaza ca nu este cel mai bun moment sa initiezi o noua legatura cu cineva. Ai putea totusi sa plantezi o samanta. O relatie inceputa acum poate solicita mult timp, efort si energie ca sa se aseze asa cum trebuie.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.